Dobry 7,2
na podstawie 3831 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Dobry



z 3831 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,3
  • Udogodnienia 7,2
  • Lokalizacja 8,3
  • Komfort pokoju 6,9
  • Obsługa 7,0
  • Wart swojej ceny 7,1
  • Jedzenie/Posiłki 6,4
Sortuj wg
Zweryfikowane recenzje

CHIN – Hongkong
Podróże z partnerem
Pokój Beverly o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2013
Rude staff, messy rooms, bad smell, not worth it
The hotel was slightly cheaper than the other hotels but still I would of rather paid more for a better one.
I felt I picked the wrong hotel when I first approached the reception desk. Five of the hotel staff were talking to each other and at first ignored me and then asked me to wait in a long queue where one man was serving 8 people! The hallway leading up to our room reeked strongly of cigarette. Once inside the room, I noticed it was very dirty and dusty. I couldn't even open the windows as they were bolted shut.
Data recenzji: 09 kwietnia 2013

Tan – Malezja
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój Beverly o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2013
room is comfortable and is big
service, cleaning, size
the room is big, bed is big, overall very comfortable! but the wifi only can be connect at lobby~
Data recenzji: 09 kwietnia 2013

Willy – Indonezja
Podróże służbowe
Pokój Beverly o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2012
ITS OK, GOOD HOTEL,
FOOD AND PRICE
Data recenzji: 08 kwietnia 2013

Sing – Hongkong
Podróże z partnerem
Pokój Beverly o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2013
Just for sleep
Convenient transport. Many shops around the hotel. Easy to access.
Very easy to get to the hotel. Many casinos around the hotel and therefore you can travel freely. There are sightseeing points and shops around the hotel.
Data recenzji: 06 kwietnia 2013

eng – Malezja
Wycieczki w pojedynkę
Pokój Beverly o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2013
dirty bath room
big room, nice design
Very smelly in bath room, no wifi
Data recenzji: 06 kwietnia 2013

Wing – Hongkong
Podróże z partnerem
Pokój Beverly o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: marzec 2013
worth to choose
location room size and staff
Data recenzji: 06 kwietnia 2013

Chris – Australia
Wycieczki w pojedynkę
Pokój Beverly o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2013
good stay irecommend this place
location, value for money, clean
Good stay. No internet in rooms but free in the lobby.
Data recenzji: 05 kwietnia 2013

Ilanga – Republika Południowej Afryki
Wycieczki w pojedynkę
Pokój Beverly o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: marzec 2013
Great location and big room
big and spacious room, well located and very clean
I enjoyed my stay very much. Only one low point, there no business center. There is a WiFi at the Lobby area and a LAN in the room.
Data recenzji: 05 kwietnia 2013

Janice – Hongkong
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój Beverly o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2013
Good Location
Perfect location, moderate prices... Recommendable nonethele
Only few minutes on foot of the center way is located this hotel
Data recenzji: 05 kwietnia 2013

Ng – Singapur
Podróże z partnerem
Pokój Beverly o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: marzec 2013
Clean and comfortable room
Clean, location and safe
Data recenzji: 04 kwietnia 2013


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: