Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 2138 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,3
  • Udogodnienia 7,4
  • Lokalizacja 7,8
  • Komfort pokoju 8,1
  • Ocena personelu 8,0
  • Wart swojej ceny 7,8
  • Jedzenie/Posiłki 6,8
Sortuj wg

Wing – Hongkong
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Elite - z dwoma łóżkami pojedynczymi
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Ok
Fairly
Data recenzji: 21 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

峻瑋 – Tajwan
Podróżujący służbowo
Pokój typu Premium Deluxe z łóżkiem typu king-size
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
great
none
Data recenzji: 14 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

San – Tajwan
Podróż w większej grupie
Pokój Elite - z dwoma łóżkami pojedynczymi
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
room is okay, but we were surprised that the visitors to the casino can actually use the same lifts
room is okay, but we were surprised that the visitors to the casino can actually use the same lifts to the guest rooms. We have security concerns.
Data recenzji: 14 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Chih-Jen – Tajwan
Podróż z partnerem
Pokój typu Elite z łóżkiem typu king-size
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
close to ferry
big room, nice lobby, everything is good. nothing to complaint about
Data recenzji: 13 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Mary – Filipiny
Indywidualni podróżujący
Pokój Elite- z łóżkiem King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Home away from home
I was given an upgrade, thanks to Ms. Kit who is very friendly & accommodating. I was surprised with the size of the room, really huge. It's like staying in a 5-star hotel. I've been to Venetian before, and I can tell you the differences in the accommodation are just minimal, well except for the other facilities of course. Too bad I wasn't able to visit their casino due to my limited time but I promise to visit when I come back. Moneywise, it's a great deal. I've been to a hotel with the same price in Macau but the difference is real huge. Locationwise, it's quite far from the center but I love to walk, so it's no big deal for me. It's near the Macau Outer Harbour Ferry Terminal though, so from there, just look for the shuttle bus of other casinos. Highly recommended. Will definitely return. Thanks for the upgrade Ms. Kit.
Data recenzji: 13 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Raymond – Malezja
Podróż z partnerem
Pokój typu Elite z łóżkiem typu king-size
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2016
big room old school
the room is big, but location not really nice, not much choice for food nearby. luckly convinince with free shuttle bus.
Data recenzji: 09 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Rene – Norwegia
Indywidualni podróżujący
Pokój typu Elite z łóżkiem typu king-size
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Nice hotel.
Free ferry shuttle, 3 min drive. Or walk 8-10 min. Room service 24 hours. Casino no fun, same is hotel area, with macau shops and big casino and sauna across the street. Deposit with cash or credit card, if you choose credit card it can take up to 4 weeks to get the deposit back.
Data recenzji: 08 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Uday – Indie
Rodziny z małymi dziećmi
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Holiday vacation
fantastic
Data recenzji: 02 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Meng – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój Elite - z dwoma łóżkami pojedynczymi
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Convenient and value for money.
Near to ferry terminal. A good option to use the shuttle buses to all other locations.
Data recenzji: 30 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Hou – Kanada
Podróż z partnerem
Pokój typu Elite z łóżkiem typu king-size
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Good hotel to stay in Macau, and the hotel is clean
The Hotel is very clean and the service people are very friendly and helpful. It is a good choice of stay in Macau.
Data recenzji: 27 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: