2015
Wspaniały 8,6
na podstawie 2517 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 2517 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 9,2
  • Udogodnienia 8,8
  • Lokalizacja 8,5
  • Komfort pokoju 8,9
  • Obsługa 8,9
  • Wart swojej ceny 8,0
  • Jedzenie/Posiłki 7,9
Sortuj wg

Law – Hongkong
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój rodzinny (3 osoby dorosłe)
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Excellent choice for summer holiday
Nice Japanese restaurants, indoor heated pool, direct access to wave pool
Data recenzji: 06 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Siu – Hongkong
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe z 1 łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
service centre is not professional enough
Hotel Okura Macau, Macau, Macau
the internal communication is not enough. when we ask to provide baby amenities, one the staff provide wrong information and mislead us. also, when ask about room simple information, cant answer
Data recenzji: 05 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Tun – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe z 1 łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Spacious, clean and comfortable
Spacious, clean and comfortable
Spacious, clean and comfortable
Data recenzji: 30 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

chris – Hongkong
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe z 1 łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: luty 2015
great hotel
clean,good location,warm
very good hotel with jp style, i will visit again.
Data recenzji: 30 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Mei – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój rodzinny (3 osoby dorosłe)
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Ms
Room is comfortable
Long quene for waiting check in
Data recenzji: 28 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Sze – Hongkong
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój typu Deluxe z salonem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Comfortable stay
Service, Cleanliness,
Data recenzji: 27 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Tsz – Hongkong
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój rodzinny (3 osoby dorosłe)
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
excellent stay
room, staff and location
Great
Data recenzji: 26 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ralph – Chiny
Podróż w większej grupie
Pokój rodzinny (3 osoby dorosłe)
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
The overall service is good
The facility is new and rich. The service is good.
Data recenzji: 24 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

ho – Chiny
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe z biletem na prom w jedną stronę
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Hotel Okura Macau
My daughter loves your bed very much as she said it was very comfortable.
Data recenzji: 24 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Falgat – Francja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój rodzinny (3 osoby dorosłe)
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Need to improve check in timing & thier toilets!!
Room big enough good literies massage room
Ok, but compare with others Okura, need to improve some points, no laggage boys outside, everybody needs to take thier belongs when you arrive. Need to review thier toilets system , cleaning more well and completely. Their staffs were polite and attention. I think that they didn't have enough staffs on duty during the check in time, wait too long to have our room after check in. For all over, they try to do tge best to satifec the clients. Good pool indoor & out door. Good service for the sport.
Data recenzji: 23 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: