2015
Wspaniały 8,6
na podstawie 2517 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 2517 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 9,2
  • Udogodnienia 8,8
  • Lokalizacja 8,5
  • Komfort pokoju 8,9
  • Obsługa 8,9
  • Wart swojej ceny 8,0
  • Jedzenie/Posiłki 7,9
Sortuj wg

YICHUNG – Tajwan
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe z 1 łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Recommend Hotel in Macau
Very relax experience, best location for shopping & restaurant, even movis theather inside, just a little bit expensive.
Data recenzji: 24 listopada 2015

Suat – Singapur
Indywidualni podróżujący
Pokój Deluxe połączony
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: listopad 2015
Relaxing Getaway
(1) Quiet as compared to surrounding hotels (2) Walking distance to Galaxy Hotel's shuttle bus station where there are complimentary shuttles to many points across Macau (3) The Grand Resort Deck
+ The hotel was kind to arrange for a birthday surprise & staff was helpful to arrange for air purifiers in our connecting rooms. - There was an overwhelming cigarette stench in the room when we check in, despite being on a non-smoking floor!
Data recenzji: 21 listopada 2015

Paniti – Tajlandia
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe z 1 łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: listopad 2015
Good hotel
Location cleaness good staff
Very good
Data recenzji: 19 listopada 2015

Darin – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe połączony
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2015
Great stay
Great service and beautiful appointment
Excellent
Data recenzji: 07 listopada 2015

KA – Hongkong
Podróż w większej grupie
Pokój rodzinny (3 osoby dorosłe)
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Check in on 6th Floor is horrible
Excellent room facility
If the staff on 6th Floor not familiar with guest for check-in, I think Okura Macau should not be a 5-Star hotel.
Data recenzji: 07 listopada 2015

Ping – Stany Zjednoczone
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe z 1 łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: październik 2015
An amazing and comfortable stay
Cleanliness; water facilities and helpful staff
Hotel is extremely clean. Room was spacious and we appreciates their attention to details. Water facilities, shared by all 5 star hotels in the Galaxy Complex was a high light of our trip. My 5 year old asked to go to the wave pool every day!
Data recenzji: 03 listopada 2015

Chi – Hongkong
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój rodzinny (3 osoby dorosłe)
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2015
Nice & Cleanliness
Good location, Good Entertainment, Great Foold
Very good experience
Data recenzji: 29 października 2015

Venus – Filipiny
Podróż w większej grupie
Pokój rodzinny (3 osoby dorosłe)
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: październik 2015
loved it
location, spacious room, ambiance
it was awesome!
Data recenzji: 28 października 2015

Leung – Hongkong
Indywidualni podróżujący
Pokój Deluxe z 1 łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2015
Poor staff
Room is clean and tidy.
Impolite staff
Data recenzji: 26 października 2015

Trudy – Wielka Brytania
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój rodzinny (3 osoby dorosłe)
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2015
tthis is the scond time I stay in the hotel, neved
the staff, the room, the facilities
Data recenzji: 24 października 2015


1

2

3

1234

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: