Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 736 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 9,1
  • Udogodnienia 8,2
  • Lokalizacja 8,5
  • Komfort pokoju 8,7
  • Ocena personelu 8,8
  • Wart swojej ceny 8,0
  • Jedzenie/Posiłki 8,1
Sortuj wg

bin – Chiny
Wycieczki w pojedynkę
Pokój Grand
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
solo travelers
solo travelers
Data recenzji: 25 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

jung – Korea Południowa
Podróże służbowe
Apartament Grand z sypialnią
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Not Bad
It was a good time to do my job at Macao. The overall condition was a good, however, staffs was too slow to handle things
Data recenzji: 24 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

CLARE – Wielka Brytania
Podróże z partnerem
Pokój Grand
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2016
Amazing place!
Wonderful hotel withfriendly & helpful staff. Extremely clean, good value for money and the pool is amazing!
Data recenzji: 02 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Wing – Hongkong
Podróże z partnerem
Pokój Grand Deluxe z widokiem na ocean
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Friendly staff
Friendly, helpful, excellent service, definitely will go back.
Data recenzji: 29 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

JESSICA – Singapur
Wycieczki w pojedynkę
Pokój Grand Deluxe z widokiem na ocean
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2016
Excellent service and clean hotel
Staff were very friendly and helpful (especially those at the concierge and reception desk). They were able to communicate in fluent English and the hotel is conveniently located. Would definitely recommend the hotel.
Data recenzji: 25 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Aurelia – Francja
Podróże grupowe
Pokój Grand
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Disapointed ! Not a 5 stars hotel standards
I booked one night with 3 breakfasts at MGM Macau to surprise my friends. First thing that bothered me, in our absence the staff entered in our room to "clean" even if we didn't ask for it.. Then we had to take the ferry the next morning at 7AM in order to catch a flight in HK for the Philippines and we wanted to enjoy the great breakfast that we paid before the departure and a long travel day but what a surprise to learn that the breakfast starts at 7AM in a 5 stars hotel and not around 6AM like the other ones.. The hotel wasn't flexible about the fact to exceptionnally have the breakfast in our room before 7AM, they wanted us to pay for 3 new breakfasts room service and last they didn't want to reimburse us about the money we paid for the breakfast that we can't have.. I picked this hotel, for a 5 stars hotel experience for my friends it was their first time but they felt disapointed.. I took the package on agoda with the breakfast in purpose because I knew that we will have a very long day travelling.. I did many 5 stars hotel and they always try their best to fit your need but at MGM Macau they don't care about us. Still wanted to have my money back about the breakfast..
Data recenzji: 12 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Chingshyan – Tajwan
Podróże służbowe
Pokój Grand
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Good
Good
Data recenzji: 25 kwietnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Chingshyan – Tajwan
Podróże służbowe
Pokój Grand
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Good
Good
Data recenzji: 24 kwietnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

chawalit – Tajlandia
Rodziny z małymi dziećmi
Apartament Grand Deluxe z 2 sypialniami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Luxury place but service could be improved
Only staffs at reception are great, luxury bath room amenities( Molton brown), breakfast is just average
Data recenzji: 18 kwietnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Rizki – Indonezja
Podróże służbowe
Pokój Grand
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Great!
Everything is superb!
Data recenzji: 18 kwietnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: