Bardzo dobry 7,7
na podstawie 1608 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 1608 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,1
  • Udogodnienia 7,7
  • Lokalizacja 7,8
  • Komfort pokoju 8,0
  • Ocena personelu 7,8
  • Wart swojej ceny 7,6
  • Jedzenie/Posiłki 6,7
Sortuj wg

Phachara – Australia
Podróże służbowe
Upgrade Offer - Deluxe Double or Twin Room
Nocy pobytu: 9. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
ok good
Alright
Data recenzji: 10 września 2016

PARIKSHIT – Indie
Podróże grupowe
Pokój rodzinny - (1 podwójne łóżko + 1 pojedyncze łóżko)
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Rio Rooms are Awesome
Rooms here are awesome. Family Room is spectular. Just location is ok . Just prefer to stay in Taipa rather in macau may be near to venetian..But this property has good breakfast , nice environment. Ac is super cool here
Data recenzji: 10 września 2016

Thamil – Malezja
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój rodzinny - (1 podwójne łóżko + 1 pojedyncze łóżko)
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Stay at Rio Hotel
The concierge counter Mr William was very informative
Data recenzji: 26 sierpnia 2016

effendy – Indonezja
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój rodzinny - (1 podwójne łóżko + 1 pojedyncze łóżko)
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Excellent
I booked a room for 3 adult ( 1 single and 1 double bed ) but I got 2 queen bed. The room is excellent , The staff are very helpful and friendly. Good internet Wifi Next time , hopefully there will be a shuttle bus to Taipa ferry terminal
Data recenzji: 23 sierpnia 2016

Isma – Indonezja
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój rodzinny - (1 podwójne łóżko + 1 pojedyncze łóżko)
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
80
Good
Data recenzji: 21 sierpnia 2016

Wee – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Upgrade Offer - Deluxe Double or Twin Room
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Very clean and big room
We were upgrade to deluxe room with 2 Queen bed . The room are big and clean
Data recenzji: 17 sierpnia 2016

kahyee – Malezja
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój rodzinny - (1 podwójne łóżko + 1 pojedyncze łóżko)
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Rio Hotel Impress Me
It's so easy to go trough any places tho there's no shuttle bus from airport but theres shuttle bus from ferry terminal. The room is spacious & there's welcome drink. Staffs are super friendly. Because we drink lots of water then we request for bottles of water many times and they never complaint and serve us so politely. Will be back again. Its so valuable
Data recenzji: 16 sierpnia 2016

Pornpin – Tajlandia
Podróże z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Convenient
Good place and has Casino in hotel.
Data recenzji: 15 sierpnia 2016

LEUNG – Hongkong
Wycieczki w pojedynkę
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Good location
Nice room with good location, I will come back visit again
Data recenzji: 15 sierpnia 2016

Yu – Chiny
Podróże z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Good
Good
Data recenzji: 12 sierpnia 2016


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: