2015
Wspaniały 8,5
na podstawie 17217 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 17217 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,9
  • Udogodnienia 8,8
  • Lokalizacja 8,5
  • Komfort pokoju 8,7
  • Obsługa 8,7
  • Wart swojej ceny 8,1
  • Jedzenie/Posiłki 7,8
Sortuj wg
Zweryfikowane recenzje

OU – Hongkong
Podróże z partnerem
Apartament królewski - łóżko typu King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2014
Best hotel
Very nice and big room
Very good room
Data recenzji: 25 września 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

WEE – Singapur
Rodziny z dużymi dziećmi
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2014
VENETIAN HOTEL REVIEW
1. Fantastic design concept and we felt we are staying in Venice 2. Cleanliness is good standard 3. Room is very spacious
Room is cosy and comfortable except we felt there is insufficient room light and the toilet lighting too bright. Room key should be scan system including "Privacy" or "Do Not Disturb" should be electronically installed other than using paper card. There is one inconvenience which is the security guard keep checking my son's and daughter's passport because they look younger than their age.Hence, we need to carry passport whenever we walk through the casino to go to our rooms. It would be good to have a system whereby you can "chop" a stamp onto our hands and scan it wherever we pass by casino or use a wrist banner round the hand.
Data recenzji: 25 września 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Angel – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2014
Have to improve room cleaniness
none that I can think of.
This my first and my last stay for Venetian Macao.
Data recenzji: 25 września 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

jason – Singapur
Podróże grupowe
Apartament Rialto 
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2014
macau venetian
location, clean, big room
It would be prefect if I wasn't disturbed every night by girls knocking on my door. I stayed for 2 nights on the 26th floor n on both nights, I have working girls knocking on my doors around 1-3am asking whether I need their company. I complained to the security guard the next morning but they told me to complain the the front counter. I really hope Venetian can look into it. If I want girls knocking on my door, I would have gone to Lisbao instead and won't have to pay over USD$300 per night.
Data recenzji: 24 września 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Foong – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2014
Good
Nice and Clean
Will back to stay again
Data recenzji: 24 września 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Zi – Chiny
Podróże z partnerem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2014
Nice experience
Service, luxury, feel free~
With my GF, this's a good place .
Data recenzji: 23 września 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Tan – Malezja
Podróże grupowe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2014
No Free Wifi if not booking through hotel website
Location, Suite Room, Friendly and Helpful Staff
It was a pleasant stay in Venetian. The location is good and free shuttle bus is provided to Airport and Ferry terminal. The room is clean and comfort however there is no free wifi if booking is not directly from hotel website. The front desk staff is friendly and helpful.
Data recenzji: 23 września 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Eu – Malezja
Podróże z partnerem
Apartament królewski - łóżko typu King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2014
Nice Hotel
decor, room size, service
Data recenzji: 23 września 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

He – Chiny
Rodziny z dużymi dziećmi
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2014
Fantastic experience
Location, service
It was fantastic!
Data recenzji: 22 września 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Yi – Hongkong
Rodziny z dużymi dziećmi
Apartament Bella - Pokój z dwoma łóżkami typu Queen
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2014
Nice room; good service
1. good location; 2. effective customer service; 3. nice room
Data recenzji: 22 września 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: