2015
Wspaniały 8,5
na podstawie 17213 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 17213 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,9
  • Udogodnienia 8,8
  • Lokalizacja 8,5
  • Komfort pokoju 8,7
  • Obsługa 8,7
  • Wart swojej ceny 8,1
  • Jedzenie/Posiłki 7,8
Sortuj wg

Junming – Singapur
Rodziny ze starszymi dziećmi
Apartament Bella - Pokój z dwoma łóżkami typu Queen
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: marzec 2014
One of the best hotel in Macau
Hotel Room, Casino, Strategic location.
Overall it was a pleasant stay. I will come back again if I have the chance.
Data recenzji: 23 lipca 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Pathoumphone – Laos
Rodziny ze starszymi dziećmi
Apartament królewski z widokiem na Cotai - z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2014
Great
Staff, Location and room
Great
Data recenzji: 23 lipca 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

yee – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Bella Apartament z widokiem na Cotai - Pokój z dwoma łóżkami typu Queen
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2013
great
shopping area, nice deco , great room
absolutely great
Data recenzji: 22 lipca 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Yi – Hongkong
Podróż z partnerem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
not easy to locate my room
facilites inside room is good enough, breakfast is good, staff is nice
It is too big for me to stay here. Room is clean & isn't small but the size of the hotel is too huge for me to shop & walk around.
Data recenzji: 22 lipca 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ming – Hongkong
Indywidualni podróżujący
Apartament Bella - Pokój z dwoma łóżkami typu Queen
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2013
leasure
convenience, luxury, good location
Data recenzji: 22 lipca 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Sue – Malezja
Podróż w większej grupie
Apartament Bella - Pokój z dwoma łóżkami typu Queen
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2014
good to stay
big room,nice bathroom,good
worth to stay.
Data recenzji: 22 lipca 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

philip – Wielka Brytania
Indywidualni podróżujący
Apartament królewski - łóżko typu King
Nocy pobytu: 8. Miesiąc pobytu: lipiec 2014
very good
staff- food - hotel itself
very good stay and will stay again
Data recenzji: 22 lipca 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Wing – Hongkong
Indywidualni podróżujący
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2014
Macau is a nice place for cuisine and food.
Shuttle buses are great, there is free wifi on the buses! Room is comfy. The view is so awesome, facing the golf course and swimming together. It is so worth with the price I paid in early bird.
A bit smoke smell in my room which is the worse thing I think to my experience. Otherwise are great.
Data recenzji: 22 lipca 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

MERLINA – Indonezja
Rodziny z małymi dziećmi
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2014
GREAT stay at this hotel. Room is very comfortable
Big and clean room. Airport Shuttle. Variety of foods and shopping.
VERY PLEASANT stay. I love all abouy this hotel so much.
Data recenzji: 21 lipca 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jean – Australia
Podróż z partnerem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2014
Best time of my life
Basic room was very spacious. Check in and out was fast. Place is like a mansion.
Fantastic. Fantastic. Fantastic. We came for a day trip a couple of years ago and decided to stay for 1 night this time around. We booked the most basic room (cheapest room) and the room turned out to be as big as our apartment! The bathroom was very big, with a shower, tub, vanity, dresser, toilet. Bed was a king with the most comfortable pillows I've ever had!! There was also a "lounge" area with another TV, fridge etc. As we were taking a ferry to HK the next day and we hadn't bought the tickets yet, we decided to spend the whole day in the casino. Called front desk to have our luggage stored in the West Lobby and spent another day in the casino. Shopping is insane here, food is crazy and there are so many spots for photos.... Highly recommended, even for those on a budget. Just pay for 1 night and you won't regret it...
Data recenzji: 21 lipca 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: