2015
Wspaniały 8,5
na podstawie 17217 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 17217 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,9
  • Udogodnienia 8,8
  • Lokalizacja 8,5
  • Komfort pokoju 8,7
  • Obsługa 8,7
  • Wart swojej ceny 8,1
  • Jedzenie/Posiłki 7,8
Sortuj wg
Zweryfikowane recenzje

antony – Indonezja
Podróże z partnerem
Apartament królewski - łóżko typu King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2013
Best of hotel to stay
comfortable bed, fast check out , large room
Always comfortable as everything runs professionally and fast. Bed is comfortable and bathroom is complete w amenities and large.
Data recenzji: 21 lipca 2013

husein – Indie
Rodziny z małymi dziećmi
Apartament królewski z widokiem na Cotai - z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2013
vary good hotel can stay with family with nice poo
good casino spa pool good bf vary big hotel 5 star nice casino
this hotel like king place all 5 star facility best hotel in macau no needto go out city avring think in hotel if i go macau i stay this hotel
Data recenzji: 21 lipca 2013

Lee – Malezja
Rodziny z dużymi dziećmi
Apartament Bella - Pokój z dwoma łóżkami typu Queen
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2013
comfortable hotel with large room
Nice ocean view,large bathroom,special design
Overall good,but the food quite expensive.not much choice for breakfast ,only few shop opening in the early of morning
Data recenzji: 20 lipca 2013

Hendra – Indonezja
Rodziny z dużymi dziećmi
Apartament Bella - Pokój z dwoma łóżkami typu Queen
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2013
the big large room
room, room and room
the room was big so it can accomodate us up to 5people
Data recenzji: 20 lipca 2013

JUNMO – Korea Południowa
Wycieczki w pojedynkę
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2013
The excellence Hotel in Macao
Location, Transportation, Convenience
The various facility like as Casino and Shopping mall are located in Hotel.
Data recenzji: 19 lipca 2013

ELIZABETH – Indonezja
Podróże grupowe
Apartament królewski - łóżko typu King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2013
PLEASANT AND ENJOYABLE TRIPS
LARGE ROOMS, EXCELLENT SERVICE, CENTER OF SHOPPING AREAS
PLEASANT AND ENJOYABLE STAYS, EXCELLENT SERVICE, VALUE-MONEY
Data recenzji: 19 lipca 2013

chotika – Tajlandia
Wycieczki w pojedynkę
Apartament królewski - łóżko typu King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2013
great hotel
service mind , places
Just the first reception and rules , cuz member agora can't go with me but I got passport and credit card of her , that's problem little bit.
Data recenzji: 19 lipca 2013

Tan – Singapur
Podróże z partnerem
Apartament królewski - łóżko typu King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2013
Nice place
Clear signage,cozy and easy to shop
Nice,cozy and feels like home when i return to the room
Data recenzji: 18 lipca 2013

Ester – Indonezja
Podróże grupowe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2013
Really satisfied with the room and facilities
really large and clean room, exclusive hotel, good entertainment, good services
I've never stayed at hotel like this. Really large and clean room with good services and good entertainment.
Data recenzji: 18 lipca 2013

Fransciscus – Indonezja
Rodziny z dużymi dziećmi
Apartament królewski - łóżko typu King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2013
love the hotel, superb, comfortable, clean, great
convenient free shuttle service, everything under one roof , decoration amazing
we enjoyed our stay, we will certainly recommend to our friends. however a bit pity no free wifi available in room
Data recenzji: 18 lipca 2013


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: