2015
Wspaniały 8,1
na podstawie 4843 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 4844 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,0
  • Udogodnienia 8,0
  • Lokalizacja 8,8
  • Komfort pokoju 8,1
  • Ocena personelu 8,0
  • Wart swojej ceny 8,0
  • Jedzenie/Posiłki 7,7
Sortuj wg

Gary – Singapur
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Na
NA
Data recenzji: 11 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Michael – Wielka Brytania
Podróż z partnerem
Pokój Club
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
A first rate hotel
We stayed in a Club room. It was excellent value for money. The hotel has an excellent gym,sauna and steam room. Staff were all helpful and friendly. The breakfast buffet was amazing. Would thoroughly recommend this hotel
Data recenzji: 08 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Kenneth – Malezja
Podróżujący służbowo
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Overall the experience was good
It is no doubt an aging hotel but things are still well maintained. The rooms could've been cleaner but nonetheless it was overall acceptable. I have stayed in this hotel several times and always find their services to be very good.
Data recenzji: 06 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Mohomed – Sri Lanka
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
not as expected from a 5 star
hotel is too old not worth for what i paid. i paid for 4 nights in advace so i had to stay otherwise not a single day i stay in this hotel. except for the staff and the location nothing was good for me.
Data recenzji: 02 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Phil – Australia
Podróż z partnerem
Pokój Club
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Best Club Room
We have stayed many times and this time was no exception. The staff are particularly great in serving all your requests at all times. The breakfast is above average and caters for all cultures. Above all, the Club room is outstanding with Dad and Audrey taking care of you, ( all the staff are great) too many to mention. Give it a shot you won't be disappointed.
Data recenzji: 01 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jason – Australia
Podróżujący służbowo
Pokój dwuosobowy typu Deluxe z 1 lub 2 łóżkami (Oferta Specjalna)
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Nice traditional place to stay with very good food.
I stayed for a conference and the hotel was very good.
Data recenzji: 01 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Niloofar – Australia
Podróż z partnerem
Pokój Club
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Ok but not the best
Afternoon tea at club was poor and Internet connection patchy
Data recenzji: 28 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Zorkafli – Malezja
Podróżujący służbowo
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
3 points out of 5
Average
Data recenzji: 28 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

kyongchul – Korea Południowa
Indywidualni podróżujący
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Commented on staying this hotel
Hi, As soon as you get out of the taxi, you willl be welcomed by hotel staff. what i first looked around some place, i don't think it seemed to be old. Anyway, i was pleased to stay here. Thank you.
Data recenzji: 27 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jean – Malezja
Podróżujący służbowo
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2016
Friendly staff
Staff were helpful and rooms comfy
Data recenzji: 25 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: