Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 1584 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,6
  • Udogodnienia 7,4
  • Lokalizacja 8,0
  • Komfort pokoju 7,9
  • Ocena personelu 7,5
  • Wart swojej ceny 8,0
  • Jedzenie/Posiłki 6,9
Sortuj wg

Mark – Filipiny
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Greatest Experience
The hotel experience is very outstanding, the staff are very friendly, breakfast food are very great. our room was superb very big site a very nice view of the city during the day and night. the room design is very modern. i would definitely recommend this hotel to my family and friends. :-)
Data recenzji: 19 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Thomas – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Pokójk Grand o podwyższonym standardzie (Old Wing)
Nocy pobytu: 10. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Very Nice Hotel
The Service was great...Staff was so friendly...just overall we really enjoyed our Stay...Thanks
Data recenzji: 18 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

harrison – Filipiny
Indywidualni podróżujący
Pokój Deluxe (New Wing)
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2015
nice location
nice location, clean,
Data recenzji: 16 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Janeth – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe (New Wing)
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Comfortable, clean & accessible
Big & updated rooms Clean & efficient staff(good & prompt service) Complete facilities( resto, gym, spa,etc) Close to prime locations(big malls, offices, restos, etc) Welcoming staff
Data recenzji: 12 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

drew – Australia
Indywidualni podróżujący
Pokój Deluxe (New Wing)
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Castle Peak my home away from home
I always stay here when i am in Cebu.The staff are efficient ,well presented and friendly . On the odd occassion when something hasnt been right with my room the problem is quickly fixed or they have moved me to another room.Well done staff and management at Castle Peak.
Data recenzji: 08 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

EMANUEL – Stany Zjednoczone
Indywidualni podróżujący
Pokójk Grand o podwyższonym standardzie (Old Wing)
Nocy pobytu: 11. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
EVERYTHING ABOUT CASTLE PEAK IS GREAT XCEPT THE FACT THAT IN ""THE MEN RESTROOMS""THERE SHOULD BE MALE STAFF"" CLEANING NOT.""FEMALES."".....IT MADE FEEL VERY VERY UNCOMFORTABLE...
Data recenzji: 08 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

thomas – Australia
Podróż z partnerem
Pokójk Grand o podwyższonym standardzie (Old Wing)
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
TOM
Very pleased with this hotel
Data recenzji: 04 września 2016
Jeden podróżujący uznał tę recenzję za przydatną. Zgadzasz się z nim?

Janeth – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Pokójk Grand o podwyższonym standardzie (Old Wing)
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Highly recommended
- good accomodation & service. -complete facilities, including food resto, spa,pool,gym,etc. -accessible to all: big malls, restaurants, salon, businesses, etc.. - staff r professionally trained & neat! -I highly recommend to our balikbayans.
Data recenzji: 01 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Meriam – Filipiny
Podróż z partnerem
Pokójk Grand o podwyższonym standardzie (Old Wing)
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
nice hotel
Data recenzji: 31 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Douglas – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe (New Wing)
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: luty 2016
Good value hotel
Location is ok, not too far from Ayala. Nice clean rooms at a bargain price. Pool is tiny though.
Data recenzji: 27 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

2

3

1234

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: