2015
Bardzo dobry 8,0
na podstawie 2212 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 2212 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,1
  • Udogodnienia 7,5
  • Lokalizacja 8,6
  • Komfort pokoju 8,1
  • Ocena personelu 8,0
  • Wart swojej ceny 7,8
  • Jedzenie/Posiłki 7,8
Sortuj wg

JOSIE – Filipiny
Podróż w większej grupie
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Cebu Holiday
Our guests enjoyed their stay in Cebu Parklane Hotel, the location was great.
Data recenzji: 14 września 2016

Terry – Kanada
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
A wonderful stay
Great location, being so close to Ayala Mall. Staff were pleasant and helpful. Room was clean and well appointed. Bed was comfortable. Restaurant was fine. Wifi was a bit spotty and slow. Pool area was good. Nothing to complain about A solid medium priced hotel in Cebu.
Data recenzji: 14 września 2016

Lowell – Stany Zjednoczone
Indywidualni podróżujący
Parklane Room - Breakfast in Bed
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Flawless!
I could not have been happier with every detail.
Data recenzji: 14 września 2016

john – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Move another hotel or move rooms
Check-in staff very friendly. Hotel staff helpful transferring us room to room to room. First not queen bed as paid. Mattress lower in center. We rolled to center all night. Next room no aircon but king bed. Next room smaller with queen bed. Mandarin Plaza next door. Stay with the m as excellent and low cost room service. Food great. Same price range.
Data recenzji: 13 września 2016

Ericson – Filipiny
Podróżujący służbowo
Narożny
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Very good but needs monitoring of services given to incoming guests
The room was not readily available. The checked in time of 2 pm was moved to 6 pm because the existing guest opted for a late check out. The room 1220 has an unpleasant smell
Data recenzji: 09 września 2016

wilbert – Stany Zjednoczone
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
practice Frogger at this nice hotel
this is close to IT park and Ayala mall. also has some night life nearby and Mango square a short cab ride away. to cross the street to get to Ayala mall, be prepared to take a chance crossing the street, its like playing that video game Frogger, to avoid getting hit by a car. tip: the afternoon buffet/desert in the lobby is good for a mid-day snack. 250 php i think, nice friendly staff, good coffee.
Data recenzji: 06 września 2016

Thomas – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Great place to stay
This is my second time here. Staff is great and helpful in all areas including the restaurant.
Data recenzji: 05 września 2016

Sabachtani – Filipiny
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Good stay
Friendly staff and good location
Data recenzji: 05 września 2016

Salah – Wielka Brytania
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Not bad
It's a nice hotel worth to stay in ... Only internet needs more improvements
Data recenzji: 04 września 2016

Ronald – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Parklane Room - Breakfast in Bed
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Cebu Parklane, a great hotel not to miss when travelling to Cebu City.
Will definitely refer/endorse to my friends. Ronald-Batangas
Data recenzji: 01 września 2016


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: