Bardzo dobry 7,8
na podstawie 1106 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 1106 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,0
  • Udogodnienia 6,9
  • Lokalizacja 7,5
  • Komfort pokoju 8,2
  • Ocena personelu 8,0
  • Wart swojej ceny 8,4
  • Jedzenie/Posiłki 6,7
Sortuj wg

Albert – Filipiny
Podróże z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
nice exprience
very good service. nice location and very friendly staff.
Data recenzji: 07 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

paul – Tajwan
Wycieczki w pojedynkę
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Good hotel
Everything was acceptable I think, the crew was very nice and helpful, wifi was working not so bad, but the staff does a lot of noise during the night
Data recenzji: 29 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jim – Wielka Brytania
Podróże z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
My Cebu hotel of choice
I've stayed here a number of times over the last 3 years and is my hotel of choice in Cebu. It's a small, friendly place with helpful staff if a little off the beaten track - it's fair to say though that most taxi drivers now seem to know the location which wasn't the case when I first stayed there. It may be several months between visits but the staff always remember my name and address me as such - not many places do that in my experience.
Data recenzji: 27 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Charlotte – Filipiny
Podróże grupowe
Pokój Deluxe R
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2016
Good Service & Nice location
Staff are Nice and location is great and very near to mango square if you want nightlife , walking distance to shamrock if you want to buy pasalubong and also walking diatance to yatski , one the best bbq in Cebu
Data recenzji: 28 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

brett – Australia
Wycieczki w pojedynkę
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Top little hotel
Staff great, easily extended stay for medical reasons at same rate. rooms tidy and newish, always can use more bleach and elbow grease in shower and on curtains. Wifi good, free breakfast good, meals from restaurant ok typical pinoy western stuff. All in all very nice place to stay.
Data recenzji: 24 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Mohamed – Singapur
Podróże grupowe
Pokój Deluxe R
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Cebu Holiday
Old Hotel everything look old, breakfast strictly follow the menu very limited. Very disappointed.
Data recenzji: 02 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Mayvee – Filipiny
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój Deluxe R
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Staffs are approachable and very easy to access.
Its not along the highway so we need to walk or cal for taxi. But all in all its very good
Data recenzji: 29 kwietnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ruhama – Filipiny
Podróże z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Awesome place
perfect place to stay. Staff are friendly and helpful, hotel is clean and its location is just perfect.
Data recenzji: 28 kwietnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Maria – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój trzyosobowy Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
thess
very helpful staff.
Data recenzji: 26 kwietnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Yuto – Filipiny
Wycieczki w pojedynkę
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Good
Good !! It's very cheap and this employees always have smile !! I wanna stay again .
Data recenzji: 10 kwietnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: