Przyjemny 6,6
na podstawie 146 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Przyjemny



z 146 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 6,8
  • Udogodnienia 4,7
  • Lokalizacja 6,3
  • Komfort pokoju 7,1
  • Obsługa 7,0
  • Wart swojej ceny 6,9
  • Jedzenie/Posiłki 5,2
Sortuj wg

Klaus – Niemcy
Indywidualni podróżujący
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2013
every time again
Staff, room, aircon
good like every time. I stood many times there. I am like a firend in this hotel.
Data recenzji: 30 grudnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Troy – Kanada
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2013
It is a college/hotel
none really
Disappointed to find that it was more of a school than a hotel.
Data recenzji: 11 listopada 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

WAYNE – Singapur
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2011
Good location
Clean, big, good location
Data recenzji: 05 listopada 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Carina – Filipiny
Podróż w większej grupie
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2013
accessible to airport
accessible, clean, big room
I had a comfortable stay at Cleverlearn. It was very accessible to Shangri-la Mactan where the im70.3 starting point is located.
Data recenzji: 15 sierpnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Retzel – Filipiny
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2013
Very accessible but the room had leaks
Very accessible transport to the city and the beach, clean rooms and fast check in and check out
Our room at the 3rd floor had major leaking from the heavy rains. The aircon wasnt that cold and the ref was not working
Data recenzji: 08 sierpnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ruby – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie czteroosobowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2013
the hotel is simple, nice and affordable
near the beach of mactan, friendly staffs, nice swimming pool
Nice stay over all because it's near the beach. If you want to save cost on hotel acccomodation and would like to do day tours or island hopping only, this is something you can consider.
Data recenzji: 08 czerwca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jessica – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie czteroosobowy
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2013
okey only for a large group of family, good value
very near airport.safe
Data recenzji: 01 czerwca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Eric – Filipiny
Indywidualni podróżujący
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2013
Comfortable
Room was just the perfect size for me.
As a budget hotel for a traveller like me, it was comfortable and was good value for money. I just stayed there for a night before my flight and was not expecting much, just a place to stay in. The hotel room though had a strangely big window facing the hallway so had to close the blinds and turn all the lights off because I was feeling a bit paranoid that people can see me through the window! LOL Apart from that, everything was okay!
Data recenzji: 12 maja 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

glenn – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: marzec 2013
could not wait to leave
the bed was ok
it not a good family investment, we complained that the window blind would not close properly ( people could see in from out side)all they did was put up a bed sheet to cover the window. the attitude was very bas. the shop they say they have is closed and has been for a while , there WiFi is so week I gave up trying to connect. I could go on any on any one thinking of booking this place take my advice and stay at a different place ...the fee breakfast I would not feed to my dog
Data recenzji: 03 kwietnia 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Arianne – Filipiny
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2013
Great
Accessible, clean, nice
It is kinda far from tourist spots but accessible for transportations. Rooms are clean and large. We didnt like the food.
Data recenzji: 21 marca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: