Bardzo dobry 7,6
na podstawie 1416 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 1416 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,9
  • Udogodnienia 7,6
  • Lokalizacja 6,7
  • Komfort pokoju 8,0
  • Ocena personelu 7,9
  • Wart swojej ceny 7,4
  • Jedzenie/Posiłki 7,6
Sortuj wg

Michael – Stany Zjednoczone
Indywidualni podróżujący
Pokój Premium Deluxe od strony basenu
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: maj 2016
vacationing
The hotel is nice but the location is not that great, the road to the hotel is like a war zone, I thought I was back in Iraq. They need to pave the road. It's a no smoking hotel, can't even smoke on the beach, I'm a casual cigar smoker and I went there to enjoy and relax so much for that. Anyway the food is great.
Data recenzji: 24 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

haruhiko – Japonia
Podróż z partnerem
Deluxe od strony basenu
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
known this hotel for 35yrs.
getting better. but after 7pm, stopped into the sea, no.2, limited smoking area. we are not baby, getting like japanese systems which i hate. Not for adults resorts.... think about Europe and American ones. To your management.
Data recenzji: 19 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

yokoyama – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Apartament z 2 sypialniami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Vacation
My kids and i are having fun last year
Data recenzji: 19 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jonathan – Australia
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Old rooms
Old rooms, noisy AC, lovely setting
Data recenzji: 13 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Darryl – Australia
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 7. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Accommodation
The place was nice
Data recenzji: 13 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Sheena – Filipiny
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Place is not really impressive
But the staff are great,. Food are too expensive for the taste.
Data recenzji: 11 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Wei – Malezja
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Average with small beach
I got an older bungalow with noisy ancient airconditioning. The beach was so small. Food was limited. Resort is also not near to anything if you want to walk out to Maribago. Nothing much to explore
Data recenzji: 11 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Aileen – Stany Zjednoczone
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Ironman 70.3 2016
I love Costabella and didnt want to leave. The staff are all nice, pleasant and welcoming. The facility is nice and well kept. Rooms are spacious and comfortable. Food in the restos are good and priced reasonably. I would come back here next time I come to Cebu. However for Ironman event it is not very convenient although they have a shuttle for race morning-- for other days during the event it is hard to get transportation to and from Shangrila. But because I was so happy with Costabella, Id still stay her for Ironman and just have a car rental. I love costabella
Data recenzji: 09 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Eunjeong – Korea Południowa
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Good
Good
Data recenzji: 07 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

HONGSEUNG – Korea Południowa
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
good
reasonable price, great ocean view with beach. especially breakfast was cool!! but room condition was soso....
Data recenzji: 06 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

2

3

1234

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: