Przyjemny 6,8
na podstawie 1542 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Przyjemny



z 1542 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,2
  • Udogodnienia 5,7
  • Lokalizacja 5,8
  • Komfort pokoju 6,9
  • Obsługa 7,1
  • Wart swojej ceny 7,7
  • Jedzenie/Posiłki 6,1
Sortuj wg

Melba – Korea Południowa
Podróże grupowe
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Great place for one night
We stayed here because it was close to the airport, about 5 minutes on a cab. It was clean. The staff were courteous. There's nothing to do around the area, especially at night. It seems like the surrounding areas are residential, so not a lot of sightseeing. It's a simple hotel, exactly what we were looking for.
Data recenzji: 07 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Terrell – Stany Zjednoczone
Podróże z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Good option
Good very cheap option decently close to the airport. Taxi ride should be about 150 pesos. Room was clean.
Data recenzji: 06 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ellen – Filipiny
Podróże grupowe
Pokój rodzinny
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
nice stay
Very convenient place to stay.
Data recenzji: 03 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ellen – Filipiny
Podróże grupowe
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
nice stay
Just as good as the price
Data recenzji: 03 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Minoru – Japonia
Wycieczki w pojedynkę
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
stuff
are good
Data recenzji: 02 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Elmar – Filipiny
Wycieczki w pojedynkę
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
7/10
I stayed here for two days in Express Inn Mactan. It's near SM City Cebu and other important landmarks in the Metro such as the famous Cathedral, Magellan's Cross, Colon Street (one of the oldest streets in the Philippine Archipelago), Museo Sugbu and Plaza Independencia. The hotel is also near the famous lechon of Cebu - CNT Lechon...a must-try ; )
Data recenzji: 30 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Andrea – Filipiny
Podróże z partnerem
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Booked this place since we have an early flight to Manila coming from Moalboal. The place was hard to find. Cab drivers kept on declining us. We hailed about 7 cabs. The last one agreed to bring us to Express Inn but we had to pay him an additional Php 200. The room was so small without any windows. Aircon wasnt working properly. And the restaurant didnt have ice for drinks. They also close at 10pm. The hotel is located in a shady area. It was scary to go out at night and far from other restaurants and malls. We just stayed at the inn and slept. Wouldn't recommend this place to other travelers. Just book an in somewhere along the highway where it feels safer.
Data recenzji: 26 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ester – Stany Zjednoczone
Podróże służbowe
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: luty 2016
Never again
I don't have one good thing to say about this place
Data recenzji: 23 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Teofania – Stany Zjednoczone
Podróże grupowe
Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Near to airport
Have a restaurant that's an A plus
Data recenzji: 21 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jack – Wielka Brytania
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój rodzinny
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Close to the airport
Irs cheap and close to Mactam airport. Not sure about the parking.
Data recenzji: 19 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: