2015
Wspaniały 8,5
na podstawie 2710 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 2710 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,8
  • Udogodnienia 8,6
  • Lokalizacja 7,7
  • Komfort pokoju 8,7
  • Obsługa 8,7
  • Wart swojej ceny 8,5
  • Jedzenie/Posiłki 8,5
Sortuj wg

Vincent – Filipiny
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
nice view
nice view
Data recenzji: 04 maja 2016

Marites – Filipiny
Indywidualni podróżujący
Pokój Grande Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Good service
Staff are friendly
Data recenzji: 04 maja 2016

Dennis – Stany Zjednoczone
Podróżujący służbowo
Pokój Grande Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
My HQ in Cebu
As always, the MP Cebu was oasis of calm during busy trip to Cebu. The staff were wonderful, the rooms comfortable and all the venues especially the restaurants were great.
Data recenzji: 03 maja 2016

Jeremy – Australia
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Went here for birthday
Room is old but nice and clean. Blue bar on rooftop is great
Data recenzji: 29 kwietnia 2016

Adrian – Filipiny
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój Grande Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Good
Only 20 Minutes to the harbour
Data recenzji: 28 kwietnia 2016

KATHYRINE – Filipiny
Indywidualni podróżujący
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
The hotel interior is not nice..the room was not clean enough
In general the staff are very slow..during my check-inn it took me 30mins..
Data recenzji: 28 kwietnia 2016

life – Filipiny
Podróż w większej grupie
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
great!
worth it.
Data recenzji: 27 kwietnia 2016

Tiziano – Włochy
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
holiday time
Nice place , all things all right , from breakfast to night time..... can enjoy all day and children never get bored.....
Data recenzji: 26 kwietnia 2016

Geoffrey – Nowa Zelandia
Podróż z partnerem
Pokój Grande Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Wow.... the food was excellent
The location is a fair distance from town but to be honest the hotel catered very well for its guests. The pool area was superb drinks somewhat pricey the rooms OK.... yes I do recommend for a few days treat....
Data recenzji: 23 kwietnia 2016

Grace – Stany Zjednoczone
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój Continental Club
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Always love our stay!
Clean, location so breathtaking, good food, staff five star, always love to come back, when I think Cebu.
Data recenzji: 21 kwietnia 2016


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: