2015
Bardzo dobry 7,9
na podstawie 1714 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 1714 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,0
  • Udogodnienia 7,9
  • Lokalizacja 7,8
  • Komfort pokoju 8,3
  • Obsługa 8,0
  • Wart swojej ceny 7,7
  • Jedzenie/Posiłki 7,6
Sortuj wg
Zweryfikowane recenzje

Jingdong – Chiny
Indywidualni podróżujący
Apartament
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Pleasant Stay in this resort
Located near airport, great food with a lot of choices...many activities with nice beach...
Data recenzji: 07 lipca 2016

EUNJUNG – Korea Południowa
Podróż z partnerem
Apartament
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Not bad!!
Artificial beach is not bad!
Data recenzji: 07 lipca 2016

Paul – Stany Zjednoczone
Indywidualni podróżujący
Premium Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Bluewater Maribago
Staff was very friendly. There were plenty of activities to keep you busy. The food was very good, and there lots of options. i would stay there again
Data recenzji: 06 lipca 2016

Charles – Filipiny
Indywidualni podróżujący
Apartament Amuma Spa
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
OUTDATED
Rooms are utterly outdated. Needs refurbishing. Value for money? Better seek it elsewhere.
Data recenzji: 30 czerwca 2016

Magnus – Szwecja
Podróż z partnerem
Apartament
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: maj 2016
Excellent
Very nice and relaxing
Data recenzji: 15 czerwca 2016

Jason – Nowa Zelandia
Podróżujący służbowo
Pokój Deluxe (najlepsza dostępna oferta)
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2016
3rd time and would go again
I love this resort. I like the village feel and spread out nature of the facilities. Could do with a better gym but other than that no complaints
Data recenzji: 26 maja 2016

Natasia – Malezja
Rodziny ze starszymi dziećmi
Apartament
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2016
The people make the place
Expect to receive a warm welcome. At every inch of the hotel, the staff were politely greeting us and accommodating our every need. The beach is nice and clean. No stones so u can expect to have a nice swim. There are also 3 swimming pools to choose from. Understandably, the pool isnt always the cleanest because leaves are just constantly falling into it! It didnt bother me much. Another thing to bear in mind, this resort is approx 25 years. So the decor is a tad outdated. Dark wood and orange dim lights make the rooms a little dull. However, given that I was spending most of my time outdoors this didnt bother me at all. And finally -- huge credits to the kitchen staff. Had the best spaghetti polpette here and the breakfast spread was amazing. Food was delicious!
Data recenzji: 20 maja 2016

YUKO – Japonia
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe (najlepsza dostępna oferta)
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Relax to the max!
Good food, great ambiance with very accommodating and friendly staff coupled with enough facilities and activities to keep even the kids occupied.
Data recenzji: 17 maja 2016

Olivier – Francja
Rodziny z małymi dziećmi
Apartament
Nocy pobytu: 7. Miesiąc pobytu: maj 2016
Great resort, we will come back
Great resort, we will come back
Data recenzji: 16 maja 2016

Phillip – Stany Zjednoczone
Indywidualni podróżujący
Apartament
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
BM
BM
Data recenzji: 12 maja 2016


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: