Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 3284 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 9,2
  • Udogodnienia 8,6
  • Lokalizacja 8,9
  • Komfort pokoju 9,0
  • Obsługa 9,1
  • Wart swojej ceny 8,5
  • Jedzenie/Posiłki 8,4
Sortuj wg

NIno – Filipiny
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2016
Best location in Cebu
Its just adjacent the SM Mall with good restaurant.
Data recenzji: 09 września 2016

NIno – Filipiny
Podróżujący służbowo
Pokój klasy Business
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2016
Best hotel in Cebu
Good food and service
Data recenzji: 09 września 2016

Tim – Korea Południowa
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Tim
Nice rooms, great breakfast buffet, staff was extremely professional and always helpful. SM mall was just across the street where you could purchase anything you need.
Data recenzji: 08 września 2016

sandra – Filipiny
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Always my choice
Always my go to hotel in Cebu. Pleasant staff, good rates, and location is convenient to places I go. Buffet breakfast could use a little change (been the same ever since :-*) not that it's bad, it just needs something new. Valet service could also use a little speeding up😊 Always the Rad for me though 😊😊
Data recenzji: 06 września 2016

Johannes – Szwajcaria
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Outstanding hotel
First stay at Radisson. Nice clean rooms, first class service. Very friendly staff. Very good breakfast buffet.
Data recenzji: 03 września 2016

Caryl – Australia
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Business
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
I have a wonderful stayed
Close to the shopping centre, staff pleasantly accomodating
Data recenzji: 02 września 2016

Torben – Niemcy
Podróżujący służbowo
Klasa Business
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Enjoyed the stay
Enjoyed the stay but the staff had a black-out.
Data recenzji: 01 września 2016

OSCAR – Hiszpania
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
best option in Cebu
great location and good service
Data recenzji: 23 sierpnia 2016

thomas – Szwecja
Rodziny z małymi dziećmi
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
very good hotel
This is the best hotel a have been at in philippines. A did stay 5 nights in business class at 21 floor. Every thing is very good .
Data recenzji: 22 sierpnia 2016

tricia – Filipiny
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
quiet location, clean rooms
elegant lobby, clean rooms but the hallway to the room smells old and stuffy. maybe the carpet? hotel is just beside sm. very convenient if you want something to eat or go shopping.
Data recenzji: 22 sierpnia 2016


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: