Wspaniały 8,7
na podstawie 1382 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 1382 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 9,1
  • Udogodnienia 9,1
  • Lokalizacja 8,6
  • Komfort pokoju 9,1
  • Ocena personelu 8,9
  • Wart swojej ceny 7,9
  • Jedzenie/Posiłki 8,4
Sortuj wg

VANESSA – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
My favorite
My favorite hotel.. One of the best hotel I stayed too.. In the list of my top3.. I love the staff,, very friendly and courteous and I really feel at home here and I feel special and loved..
Data recenzji: 17 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jo – Filipiny
Podróż z partnerem
Pokój Premium
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Excellent place as expected
Its my 2nd stay in Shangri-La Mactan and the experience is always the best. They have all the amenities we as a couple need.
Data recenzji: 16 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Kris – Filipiny
Podróż w większej grupie
Pokój typu Deluxe (skrzydło główne)
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Value for Money
Comfortable rooms although balcony during a hard rain tends to overflow. Nice breakfast buffet although limited in selections. But still the best resort in Mactan (IMO) after trying other resorts. I actually enjoy the activities they offer.
Data recenzji: 15 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Thor – Malezja
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój Ocean Club
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Great but need a refurnish!
Abit overprized! the rooms were tired but the facilities made up for it! Great beach and great food!
Data recenzji: 14 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jongchan – Korea Południowa
Indywidualni podróżujący
Pokój Premium
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Good
Especially, the private beach was awesome. You can watch Nimos in front of your eyes
Data recenzji: 14 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

michelle – Filipiny
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Need to improve on hospitality service
We enjoyed the snorkeling and beach view, however hotel staffs seemed arrogant and demeaning when we approach them, esp. the pool area beverage servers (Note: We are very polite and nice when we approached them)I understand that almost 80% of their guest that they were foreigners but they should give equal courtesy to Filipino guests. After snorkeling, we are surprised that there’s water interruption that day, common CR is quite far from our room and we are too tired to roam around, sadly, they don’t find alternative when we requested for one (got rashes afterwards coz we waited for 3 hours before it got fixed!!!)
Data recenzji: 14 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

chen – Tajwan
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
generally speaking, good location with very good facilities.
reception staff need to be improved.
Data recenzji: 12 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Michael – Australia
Podróż z partnerem
Pokój Premium
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Great place
Had a great time. Everything was brilliant. The best wad the beach and the staff looking after us. Our favorite restaurant was the Crowley cove a great seafood menu.
Data recenzji: 10 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Grigory – Rosja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: listopad 2015
The price is too high
This hotel probably the best in Lapu Lapu, but the price you have to pay for this piece of luxury is not justifiable.
Data recenzji: 04 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Lai – Chiny
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Excellent Experience
Worth to go!!
Data recenzji: 21 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: