2015
Bardzo dobry 7,9
na podstawie 3283 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 3283 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,7
  • Udogodnienia 7,7
  • Lokalizacja 8,8
  • Komfort pokoju 7,9
  • Ocena personelu 7,8
  • Wart swojej ceny 7,5
  • Jedzenie/Posiłki 7,4
Sortuj wg

john – Stany Zjednoczone
Podróże służbowe
Apartament Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Casino Hotel 1970s Environment
Excellent airport stay only. One night is all can appreciate, if that's the sarcastic word for hotel. Great staff.
Data recenzji: 13 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Garvan – Irlandia
Wycieczki w pojedynkę
Apartament Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Nice location and good value
Good value for what I paid for room. Clean and large room on high floor. Nice breakfast and 1 minute walk to airport so couldn't be easier
Data recenzji: 13 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Clark – Filipiny
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Ok
Ok
Data recenzji: 13 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

James – Stany Zjednoczone
Podróże z partnerem
Apartament Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Nice place
Very nice hotel but a little outdated in the casino and rooms.Needs more to do also on premises for people that do not gamble.Reserved a Deluxe Suite but upgraded to the Executive Suite and it was very nice but as stated needs a little touching up
Data recenzji: 12 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

JIMIN – Korea Południowa
Wycieczki w pojedynkę
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2015
just in front of the airport
for early flight
Data recenzji: 11 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Martin – Australia
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Old world charm
Great location,excellent service and food quality. Hard to beat
Data recenzji: 11 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Virginia – Australia
Wycieczki w pojedynkę
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Satisfied Customer
Great place to stay when traveling
Data recenzji: 08 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Thomas – Stany Zjednoczone
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Close Clean Courteous!
Perfect for what we needed!
Data recenzji: 07 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Joe – Stany Zjednoczone
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Convenient & Cozy by the Cebu Airport
This is the most convenient location to stay at, being across the street from the airport. The third floor room was nice and cozy and has a really comfortable bed with a nice flatscreen Samsung tv. The wife and I enjoyed our late dinner that was delivered by room service. We ordered the beef steak Tagalog and pasta carbonara which were both outstanding. After a good nights sleep we ventured downstairs in the morning to eat breakfast in the cafe which was pretty good. The cafe had fresh fruit, delicious pastries, a person to cook you an omelette, pork tapa, bacon, noodles, rice and everything was delicious. Before we departed for breakfast the housekeeping even checked on us to make sure everything was fine. Overall we had a pleasent experience and will stay here again the next time we visit Cebu.
Data recenzji: 06 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Kyebeom – Korea Południowa
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Good service and location~
Thank you.
Data recenzji: 06 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: