Bardzo dobry 8,0
na podstawie 3271 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 3272 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,1
  • Udogodnienia 7,6
  • Lokalizacja 8,4
  • Komfort pokoju 8,0
  • Obsługa 8,0
  • Wart swojej ceny 7,8
  • Jedzenie/Posiłki 8,0
Sortuj wg

Clark – Filipiny
Podróżujący służbowo
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Ok
Ok
Data recenzji: 13 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

SEAN – Stany Zjednoczone
Podróżujący służbowo
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Very old hotel
Need renovation....
Data recenzji: 13 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Arturo – Filipiny
Podróżujący służbowo
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Need to improve bathroom , its already old , specialy the basin , faucet and bathtub .., bathroom need renovation
Data recenzji: 12 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Mohammad – Filipiny
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
nice view
its near t the city boundaries . its far from down town and near to the mountains
Data recenzji: 10 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Kathryn – Australia
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Good service!
Our shower wasn't working. Overall good service
Data recenzji: 08 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

May – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
a relaxing place in a very convenient location
We had a good sleep. The place is safe for babies. All employees were very friendly & accommodating. Definitely our place to be in the city!
Data recenzji: 07 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Lonnie – Stany Zjednoczone
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
What I expected
Nothing more to report.
Data recenzji: 06 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

KALAI – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Bath tub tap spoiled. Staff not friendly and forthcoming. However reception staff were pleasant.
Data recenzji: 05 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

emil – Filipiny
Indywidualni podróżujący
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
relaxing stay
nice people.. planning to stay again next year making it 5 nights. hope to have same rate or lower. revive the smoking floors
Data recenzji: 04 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

SANGALANG – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Long weekend getaway
I highly recommend this hotel!!!
Data recenzji: 04 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: