Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Dobry



z 74 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,0
  • Udogodnienia 5,8
  • Lokalizacja 8,4
  • Komfort pokoju 7,3
  • Ocena personelu 7,0
  • Wart swojej ceny 7,2
  • Jedzenie/Posiłki 5,9
Sortuj wg

Nelson – Filipiny
Indywidualni podróżujący
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
A budget-conscious stay hotel
Location, room comfort and cleanliness
My sponsor has confirmed his stay as desctibed with the only exception of food which accordingly is not readily available and absence of front desk from before midnight.
Data recenzji: 22 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ans – Belgia
Podróż w większej grupie
Pokój jednoosobowy Adjoining
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Good value hotel
location, price, convenience
Data recenzji: 11 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Geraldine – Filipiny
Indywidualni podróżujący
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Ecoland Suites
location, room rates and safety
Data recenzji: 11 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jessie – Filipiny
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
not so so so good
location, staff service and value of money
The place is clean but it is quite noisy because it is a long the road our room that time im not so sure if there is a way it can minimize the noise coming from the road. Their rooms also is quite small which we upgrade into family room.
Data recenzji: 19 czerwca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Femia – Filipiny
Podróżujący służbowo
Apartament Regular
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
The best
nice, clean and comfortable
nice, clean and comfortable
Data recenzji: 01 maja 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Franz – Kanada
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
small room, across from SM Mall
cheap, clean, near large mall
wifi was almost non-existent. The room was very small - I often banged my knee going from bed to bathroom. The aircon did not work properly, even when it was on all day I was still sweating in the room. I complained, they immediately sent someone to fix it but there was no change. The hotel is far from the city centre and the airport. There were no rests nearby except the ones in a large mall across the street.
Data recenzji: 20 kwietnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Femia – Filipiny
Podróżujący służbowo
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Nice
Nice
Nice
Data recenzji: 11 kwietnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Femia – Filipiny
Podróżujący służbowo
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2015
Nice
Nice cleand and comfortable
nice
Data recenzji: 23 marca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Juraya – Filipiny
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
Dirty/smelly toilet /bath. Bed linens with stains.
Location next SM store. Staff are nice.
First night uncomfortable due to feeling of dirt. Second night comfy after cleaning the room and toilet smell reduced.
Data recenzji: 22 stycznia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Katherine – Filipiny
Podróżujący służbowo
Pokój Deluxe z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
budget hotel
location, budget hotel, cleanliness
the room is small as expected but worth the price. breakfast was ala carte so u dont have that much choice.
Data recenzji: 17 stycznia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: