Bardzo dobry 7,9
na podstawie 196 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 196 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,2
  • Udogodnienia 6,8
  • Lokalizacja 8,5
  • Komfort pokoju 8,1
  • Obsługa 8,1
  • Wart swojej ceny 7,7
  • Jedzenie/Posiłki 6,5
Sortuj wg

c – Filipiny
Podróże grupowe
Pokój z 2 łóżkami typu Queen
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Location
Good location, helpful staff
Data recenzji: 20 lipca 2016

Ricardo – Filipiny
Podróże służbowe
Pokój z 2 łóżkami typu Queen
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Tolerable
For practical purposes, this hotel is good enough for business purposes.
Data recenzji: 04 lipca 2016

Paulo – Filipiny
Podróże służbowe
Pokój z 2 łóżkami typu Queen
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Nice
Relxing value for money
Data recenzji: 25 czerwca 2016

hsinchang – Tajwan
Podróże służbowe
Pokój z 2 łóżkami typu Queen
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
fantastic
near lanang sm, but outside windows there is a bar live band music unitl 1pm
Data recenzji: 23 czerwca 2016

Josefina – Filipiny
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój z 2 łóżkami typu Queen
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Big beds
Big beds, big rooms
Data recenzji: 23 czerwca 2016

Josefina – Filipiny
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój z 2 łóżkami typu Queen
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Big beds
Good location, big beds
Data recenzji: 23 czerwca 2016

Rosemarie – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój z 2 łóżkami typu Queen
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Comfortable Big Beds
Not so much to expect except their big comfy beds! The hotel needs renovation. Although cleanliness is well maintained. They are very particular as to the numbr of room guests. Overall, im still satisfied with my stay with this charming hotel.
Data recenzji: 16 czerwca 2016

Norwena – Filipiny
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój z 2 łóżkami typu Queen
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: maj 2016
A good stay.
I always stay here whenever I'm in Davao for official business and when I'm with my family for personal travel. The room is big with huge beds and the location is excellent, just a walking distance to our branch and few minutes ride to malls. The staff are also very accommodating and courteous. One comment though during this stay, the towel that serves as a mat is darkened, though it's for the feet but you don't like stepping on it thinking that it's unclean.
Data recenzji: 06 czerwca 2016

Ma – Filipiny
Podróże grupowe
Pokój z 2 łóżkami typu Queen
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: maj 2016
Convenient location. Big rooms. Friendly staff
The location of microtel is excellent as it is located near a grocery, restaurants and along a main road. We like the rooms and the big beds. Although the bathrooms and tiles are a bit old and need some upgrading. The staff are friendly and accommodating as well. Would definitely stay here again.
Data recenzji: 06 czerwca 2016

CELIA – Filipiny
Podróże z partnerem
Pokój z 2 łóżkami typu Queen
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Clean room, friendly staff, good location!
This hotel is conveniently located near the venue of our convention at SMX Lanang. The staff were friendly, our room was clean but I would like to suggest to improve a little on their buffet breakfast.
Data recenzji: 01 czerwca 2016


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: