Bardzo dobry 7,9
na podstawie 1207 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 1207 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,9
  • Udogodnienia 7,4
  • Lokalizacja 8,0
  • Komfort pokoju 8,0
  • Ocena personelu 8,0
  • Wart swojej ceny 7,7
  • Jedzenie/Posiłki 7,7
Sortuj wg

Maria – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
My favorite hotel in davao
I live in davao but i used to stay hotel and spend vacation in this hotel.everything is perfect for me
Data recenzji: 24 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Richard – Filipiny
Podróże służbowe
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Great hotel. Expensive food.
Overall experience was very satisfactory. Room rates were very affordable. Only regret were the food prices. Very expensive.
Data recenzji: 22 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Rowena – Norwegia
Podróże z partnerem
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
very nice hotel
Beautiful place its perfect for a couple vacation. i will be back here again. the stuff is so helpful the room is big and nice. perfect place to relax
Data recenzji: 15 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Max – Stany Zjednoczone
Wycieczki w pojedynkę
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
A lovely view and great park environment with their own beach.
I have very little bad things as this place is a dreamy place to go. Single, couple or family. My one thing is there was tiny ants or something that came out in the bathroom. Should be sprayed. But with ignoring them was a great place confortable and well kept
Data recenzji: 15 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Zulueta – Filipiny
Podróże służbowe
Pokój Deluxe Premiumia
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Value for money, safe and sound haven
Rooms are well ventilated. Sorroundings very clean. Breakfast is superb. Staff are friendly. Please add smoking area not so far from the rooms.
Data recenzji: 14 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

michael – Filipiny
Podróże służbowe
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Good service, rooms need update
Good service, aging hotel That needs a renovation. Food is not bad, room service expensive. Great location
Data recenzji: 13 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

stephanie – Filipiny
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
room was dusty
room dusty but new, breakfast not goof
Data recenzji: 06 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Amy – Stany Zjednoczone
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój Deluxe Premiumia
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Excellent!
Davao Waterfront Hotel is the best hotel in Davao City.!
Data recenzji: 01 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Cheng – Malezja
Podróże służbowe
Pokój Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
far from town and olf facilities
far from town, the facilities need to be upgraded
Data recenzji: 01 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Estela – Filipiny
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój Deluxe Premiumia
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
High Standard Hotel
Old but properly maintained. Landscape/view superb. Ideal for a relaxed vacation. So calm/tranquil. Will recommend to my foreigner friends who are planning to visit Davao.
Data recenzji: 28 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

2

3

1234

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: