Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Przyjemny



z 39 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,2
  • Udogodnienia 5,8
  • Lokalizacja 7,2
  • Komfort pokoju 6,8
  • Ocena personelu 6,9
  • Wart swojej ceny 6,6
  • Jedzenie/Posiłki 5,7
Sortuj wg

Anurax – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Nice place
Nice place
Data recenzji: 05 czerwca 2016

Teou – Singapur
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
nice location and friendly staff
Good location and convenient and close to good eating and drinking places
Data recenzji: 01 czerwca 2016

Peter – Nowa Zelandia
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2016
Good location
Good value for Singapore.
Data recenzji: 09 maja 2016

Tenggar – Indonezja
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Wifi not work to my conputer
wifi could not connect to my computer, asked for cable Lan, it take 1 hrs to get and have to come down, then finally could not use (the network not set up), frustrated...then have to use my own mobile phone to connect to computer, never visit this hotel again. staff : hospitality of staff need to improve by their management...
Data recenzji: 25 kwietnia 2016

Stephen – Wielka Brytania
Podróżujący służbowo
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Value for money, but small room.
This was a reasonably priced hotel which was value for money. My room was very small, but adequate for a short business trip. Breakfast buffet was acceptable but no more. Location is not convenient for MRT but fine for buses and taxis.
Data recenzji: 01 kwietnia 2016

ferdinand – Indonezja
Podróżujący służbowo
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Basic room
Price
The hotel room was small, the breakfast is not good
Data recenzji: 23 marca 2016

Michelle – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2015
Poor communication with guests
Took me awhile to write this post..there was going to be a temporary cut off of water and I wasn't informed. When I called the front desk, they went "oh, we didn't inform u?"..next thing I know, they slipped a paper under my door as a an "official notice"..too late isn't it?
Data recenzji: 14 marca 2016

Fellya – Indonezja
Podróż w większej grupie
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Good price, good location and nice staffs
Clean, near SGH, affordable price
The receptionists and porter are very kind and helpful, the superior room is a bit small and tidy but the wall is not thick enough to block noises from the corridor to inside the room so it becomes noisy when people walking or talking in the corridor. The Hotel is near enough for people who wants to go to SGH (11 minutes walk) but a bit far if you want to shop around Orchard or Chinatown.
Data recenzji: 09 marca 2016

HUNG – Hongkong
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: luty 2016
Acceptable
Convenience
Data recenzji: 06 marca 2016

Irene – Indonezja
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: luty 2016
Room is clean n comfortable, staff members are ni
Room is clean comfortable staff members are nice
Excellent
Data recenzji: 04 marca 2016


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: