Wspaniały 8,7
na podstawie 2839 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 2839 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 9,1
  • Udogodnienia 8,2
  • Lokalizacja 9,0
  • Komfort pokoju 8,9
  • Ocena personelu 8,8
  • Wart swojej ceny 8,2
  • Jedzenie/Posiłki 8,2
Sortuj wg

Cholapatr – Tajlandia
Podróże służbowe
Pokój Panoramic z łóżkiem King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Very good
Good location & good services
Data recenzji: 19 września 2016

Stanley – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Apartament typu Studio Harbour
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Staycation
Nil
Data recenzji: 13 września 2016

Lai – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe King lub z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Swimming pool was closed for renovation and we had to bring our girl to the alternative pool. It was not indicated when I did the booking and I only realized it when I received a confirmation email which was too late since room is non-refundable. All else was good except for this.
Data recenzji: 13 września 2016

Nathida – Tajlandia
Podróże służbowe
Pokój z łóżkiem typu king-size i panoramicznymi widokami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Always stay here
Nice, comfort, clean hotel and good location for shopping and business.
Data recenzji: 11 września 2016

phuong – Wietnam
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe z balkonem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
not so good
everything is convinient from shopping to eating. However, I like The boatquay & larkequay than this place. they're fantastic
Data recenzji: 08 września 2016

Andrew – Australia
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe King lub z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Great place to stay
This is the second time I've stayed here. Nice hotel, really good staff and a good location. The only thing is parts of my room starting to look a but well worn. The blackout curtain when fully extended had the beginnings of mould on parts of the fabric. Hopefully they renovate in the near future
Data recenzji: 05 września 2016

Hua – Chiny
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe z łóżkiem King lub dwoma osobnymi łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Nice Hotel
Nice hotel! nice staff! Can be better if considering the service for the children, such as providing toothbrush and slipper for children.
Data recenzji: 29 sierpnia 2016

sharon – Wielka Brytania
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój Panoramic z łóżkiem King
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Nice!
Staff really helpful. Spacious rooms. Would advise trips out to Little India and China town for good inexpensive food. Use the metro as easy and efficient. VERY expensive in tourist areas (S$10 for a coke = £7.50!)
Data recenzji: 20 sierpnia 2016

Cheryl – Singapur
Podróże grupowe
Apartament City
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Pan Pac Singapore
Convenient and good location. Spacious room with a good view
Data recenzji: 18 sierpnia 2016

Ong – Singapur
Rodziny z dużymi dziećmi
Apartament City
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
good hotel
everything is going well at the hotel
Data recenzji: 16 sierpnia 2016


1

2

3

1234

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: