Dobry 7,1
na podstawie 8393 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Dobry



z 8393 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,5
  • Udogodnienia 6,5
  • Lokalizacja 8,8
  • Komfort pokoju 7,0
  • Ocena personelu 7,0
  • Wart swojej ceny 6,8
  • Jedzenie/Posiłki 5,7
Sortuj wg
Zweryfikowane recenzje

Francis – Filipiny
Podróż z partnerem
Pokój standardowy Queen
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: październik 2014
Didnt eat here hence the 3 rating
Location, staff were nice and always smiling and lastly they always make up your room even without asking.
Great! Will definitely come back!
Data recenzji: 26 października 2014

VEE – Malezja
Podróż z partnerem
Deluxe Queen
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2014
Location? Yes! Cleaniness? Yes!
location,affordable & clean
Data recenzji: 26 października 2014

Kanokwan – Tajlandia
Podróż z partnerem
Pokój standardowy Queen
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2014
very close to MRT China town
good location and clean
Data recenzji: 25 października 2014

CHZEEHWA – Malezja
Podróż z partnerem
Deluxe Queen
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2014
staff no very good
location good clean easy find
location good clean easy find
Data recenzji: 25 października 2014

ZinreF – Tajlandia
Podróż w większej grupie
Pokój o podwyższonym standardzie Queen
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2014
The receptionist isn't smile.
1.Clean 2.Convenience 3.Bathroom
It's very near China Town station that is very convenience, but the receptionist is not quite smile. The bathroom is big and clean, but it's glass that makes the outsider can see through.
Data recenzji: 23 października 2014

BOONHUAT – Malezja
Indywidualni podróżujący
Executive
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2014
Room very small
Location, staff service
Executive room was so small, around 100 sq ft only. Double Bed took up almost half d room
Data recenzji: 23 października 2014

Maytas – Tajlandia
Podróż z partnerem
Pokój standardowy Queen
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Very convenient location in China Town
1) convenient location 2) Value for money 3) Staff service
It's very close to China Town MRT. Very convenient for tourist who want to travel in Singapore by using MRT.
Data recenzji: 23 października 2014

Siti – Singapur
Indywidualni podróżujący
Executive
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2014
Clean place. But not to my expectation.
clean. I took executive room but it's not like what I expected to be. It's just the same like those budget hotel 81 rooms. not worth my $150.
Good. no comment any further.
Data recenzji: 22 października 2014

TAN – Indonezja
Indywidualni podróżujący
Jednoosobowy Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2014
Love this hotel
near to buy food, good location and nice room
this hotel I'm like the Room very comfortable and clean
Data recenzji: 22 października 2014

Suan – Malezja
Podróż z partnerem
Pokój standardowy Queen
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: styczeń 2014
Short Getaway
Cheap,Cheap,Cheap
Overall its value for money, the room is small and check in or out takes awhile as there is many guests. Maybe the staff is new.
Data recenzji: 21 października 2014


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: