Dobry 7,1
na podstawie 8393 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Dobry



z 8393 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,5
  • Udogodnienia 6,5
  • Lokalizacja 8,8
  • Komfort pokoju 7,0
  • Ocena personelu 7,0
  • Wart swojej ceny 6,8
  • Jedzenie/Posiłki 5,7
Sortuj wg
Zweryfikowane recenzje

Shirley – Malezja
Podróże służbowe
Executive
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2015
Nice
Booked for a colleague. Location is good.
Data recenzji: 23 maja 2016

Alex – Stany Zjednoczone
Wycieczki w pojedynkę
Pokój standardowy Queen
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: maj 2016
Value for money it is
Location is superb , 1 block away from subway . Had a little problem with the cleanliness as they waited till 4pm to clean my room.
Data recenzji: 23 maja 2016

sergio – Włochy
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
location
good location
Data recenzji: 23 maja 2016

chaiwat – Tajlandia
Podróże z partnerem
Executive
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
location
nice location , its easy to go to street food
Data recenzji: 21 maja 2016

chaiwat – Tajlandia
Podróże z partnerem
Deluxe Queen
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: maj 2016
ืnice location
it's really good location. easy to find something to eat such as street food but the room is very small
Data recenzji: 21 maja 2016

Atieka – Malezja
Podróże z partnerem
Pokój standardowy Queen
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2016
Worth every penny! 👍🏼
Everything is great!
Data recenzji: 21 maja 2016

Chung – Malezja
Podróże z partnerem
Pokój standardowy Queen
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Standard room is extremely small
Standard room is extremely small, suit for 2D1N trip with small luggage only. MRT just 1 min walk from hotel.
Data recenzji: 20 maja 2016

Muhammad – Singapur
Podróże z partnerem
Deluxe Queen
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Overpriced
Overpriced. No candybar, lack of variety in tv channels. Room was not what we wanted. We are a couple yet received a 3 pax room.
Data recenzji: 20 maja 2016

Yuwadee – Tajlandia
Wycieczki w pojedynkę
Pokój standardowy Queen
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Very good hotel
Convenience
Data recenzji: 20 maja 2016

Jocelyn – Singapur
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie Queen
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Surprise anniversary
Impromptu booking for bf, and me! Location wise is good, hotel is clean & service from hotel is superb as well..
Data recenzji: 19 maja 2016


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: