Dobry 7,1
na podstawie 8393 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Dobry



z 8393 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,5
  • Udogodnienia 6,5
  • Lokalizacja 8,8
  • Komfort pokoju 7,0
  • Obsługa 7,0
  • Wart swojej ceny 6,8
  • Jedzenie/Posiłki 5,7
Sortuj wg

Nigel – Wielka Brytania
Wycieczki w pojedynkę
Deluxe Queen
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Spartan comfort
Location, upgrade, clean
Spartan, clean, small rooms, basic facilities. Fine if you only wish to sleep here only --e.g. no desk or natural light to read or write. Plumbing can be a bit noisy.
Data recenzji: 01 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Sha – Malezja
Podróże służbowe
Deluxe Queen
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Not worth the money
Porcelain Hotel by JL Asia
It's wad noisy, u can hear what's going on across the road at night. Rooms are very small and there is no place to keep my cloths
Data recenzji: 31 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

shanty – Indonezja
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe Queen
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
i was quite enjoy staying at this hotel
location, near MRT station and shopping mall
Good, i love the location, easy to find food/dining area
Data recenzji: 28 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Sabrina – Malezja
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie Queen
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Great Locatikn
Location, eccentric designs, unique
Great. The rooms were comfortable and the designs were unique. My only qualm was that the room had no curtains but frosted windows, it did get too bright in the mornings
Data recenzji: 27 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Cynthia – Indonezja
Rodziny z dużymi dziećmi
Executive
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Great, will surely comeback
Great room, clean, nice staff
Hotel near by mrt, only 150 m away. Unique interior, clean and comfort room, nice staff, near to Chinatown souvenir shops
Data recenzji: 27 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

alan – Singapur
Podróże z partnerem
Deluxe Queen
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: luty 2015
Nothing much
Location, deco
Data recenzji: 27 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Mary – Australia
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie Queen
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
impressions
Location, clean and quiet
We appreciated the location and cleanliness of the room. However, the walls were quite thin and we were disturbed early in the morning during our first stay in the hotel on 13 June. When we returned to the hotel on 25 July, the room was very pleasant and spacious and on a higher floor, compared with the small room on the ground floor, next to the street on 13 June. Thank you for our comfort on this last stay
Data recenzji: 26 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

WANSISTHA – Tajlandia
Rodziny z dużymi dziećmi
Jednoosobowy Pokój standardowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Greatest hotel in China Town
Clean, convenient, comfortable
Great!
Data recenzji: 25 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

yoko – Japonia
Podróże służbowe
Jednoosobowy Pokój standardowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2015
very tiny room, but everything else perfect
perfect location (very close to MRT station and easy access to business area), very clean room and full amenities, friendly staffs
I was there for business at Marina Bay area. It's perfect location to walk to there, couple of mins to MRT station, many cheap and yummy food around hotel. I'd love to stay this hotel again.
Data recenzji: 24 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

aphiyut – Tajlandia
Rodziny z dużymi dziećmi
Executive
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Good location but small and dark room
location, staff and amenities
Data recenzji: 23 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: