Dobry 7,4
na podstawie 25014 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Dobry



z 25014 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,5
  • Udogodnienia 6,7
  • Lokalizacja 8,8
  • Komfort pokoju 7,2
  • Obsługa 7,2
  • Wart swojej ceny 7,2
  • Jedzenie/Posiłki 6,3
Sortuj wg
Zweryfikowane recenzje

David – Indonezja
Podróż z partnerem
Oferta Specjalna 2 - Pokój Dwuosobowy typu Superior
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
the hotel of my choice
i always stay at this hotel, as it is nearest to the city. hotel is very near to the MRT, so it is a plus plus
Data recenzji: 28 września 2016

David – Indonezja
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2016
the hotel of my choice
i always stay at this hotel, as it is nearest to the city. hotel is very near to the MRT, so it is a plus plus
Data recenzji: 28 września 2016

David – Indonezja
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2015
the hotel of my choice
i always stay at this hotel, as it is nearest to the city. hotel is very near to the MRT, so it is a plus plus
Data recenzji: 28 września 2016

Sugianto – Indonezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój trzyosobowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
best location, easy to reach MRT
the hotel have a great location to reach MRT
Data recenzji: 28 września 2016

Tiabduan – Tajlandia
Podróż w większej grupie
Pokój trzyosobowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Good place and very convenient
Next trip for Singapore , we will stay at V Lavender again
Data recenzji: 28 września 2016

Larson – Singapur
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Value for Money Hotel at City Fringe
Great location just 5 minutes from CDB via the MRT. Plenty of shops down stairs so it is really convenient for both business and leisure travelers alike.
Data recenzji: 28 września 2016

Teh – Malezja
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Good Location
good location beside MRT station value for money.
Data recenzji: 28 września 2016

JESSICA – Singapur
Podróż w większej grupie
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Good location
Convenient location. However, the room has a little musty smell.
Data recenzji: 27 września 2016

adelia – Indonezja
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój trzyosobowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
excellent
value for money and excellent location
Data recenzji: 27 września 2016

adelia – Indonezja
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój trzyosobowy
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Excellent Location
Great great location, it has a subway station just below the hotel. Many food courts nearby. Good value for money.
Data recenzji: 27 września 2016


1

2

3

1234

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: