Bardzo dobry 7,4
na podstawie 25016 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 25016 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,5
  • Udogodnienia 6,7
  • Lokalizacja 8,8
  • Komfort pokoju 7,2
  • Ocena personelu 7,2
  • Wart swojej ceny 7,2
  • Jedzenie/Posiłki 6,3
Sortuj wg
Zweryfikowane recenzje

Jackson – Indonezja
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
good location
just nice...
Data recenzji: 30 września 2016

Chui – Malezja
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Great value and location
The pros of this hotel is it's clean, Lavender MRT station just round the corner, lots of eating places (including food court) just outside the hotel, and the staff are very pleasant. Good value for a hotel with a good location. On the other hand, the bathroom is very small, especially the shower. Hotel and room had a funny scent, doesn't smell like lavender if it's meant to be. Another con for this hotel is that if you check in before 11.30am, a surcharge of SGD30 will have to be paid for early room access, which I wasn't too pleased about having been up since 2am to travel to Singapore and arriving around 8am.
Data recenzji: 30 września 2016

Michael – Singapur
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój trzyosobowy
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Convenient Location and Clean Rooms
The rooms are clean and well maintained and the location is very convenient with MRT station located just outside the hotel. Very accessible to travel around.
Data recenzji: 30 września 2016

Suyanto – Indonezja
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
good
good
Data recenzji: 30 września 2016

Lee – Nowa Zelandia
Podróż z partnerem
Premium
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2016
Overnight transit stay
Reasonably good option for an over night stay. Compact layout but sufficient for a place to sleep and get ready for the next day's travel.
Data recenzji: 30 września 2016

Yuzalini – Brunei Darussalam
Podróż z partnerem
Pokój z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
room is small
the room is small, so as the bathroom. location is good as it is within the MRT station building. overall it is ok for a night stay as we were on a transit that requires a night stay in Singapore.
Data recenzji: 29 września 2016

David – Indonezja
Podróż z partnerem
Oferta Specjalna 2 - Pokój Dwuosobowy typu Superior
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
the hotel of my choice
i always stay at this hotel, as it is nearest to the city. hotel is very near to the MRT, so it is a plus plus
Data recenzji: 28 września 2016

David – Indonezja
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2016
the hotel of my choice
i always stay at this hotel, as it is nearest to the city. hotel is very near to the MRT, so it is a plus plus
Data recenzji: 28 września 2016

David – Indonezja
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: wrzesień 2015
the hotel of my choice
i always stay at this hotel, as it is nearest to the city. hotel is very near to the MRT, so it is a plus plus
Data recenzji: 28 września 2016

Sugianto – Indonezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój trzyosobowy
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
best location, easy to reach MRT
the hotel have a great location to reach MRT
Data recenzji: 28 września 2016


1

2

3

1234

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: