Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Dobry



z 1084 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,7
  • Udogodnienia 5,8
  • Lokalizacja 9,1
  • Komfort pokoju 7,4
  • Ocena personelu 7,2
  • Wart swojej ceny 7,5
  • Jedzenie/Posiłki 5,7
Sortuj wg

Alyssa – Malezja
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Worth for the price
Few minutes walk from Asok BTS station. Lobby is small but room is spacious enough.
Data recenzji: 08 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Yousef – Australia
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Good location
Close to Soi cowboy and Asoke bra station.
Data recenzji: 08 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

David – Irlandia
Indywidualni podróżujący
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Depressing room
I have stayed at other hotels near this location for 25% less the price of this room (€40) and they had windows and better decor. This was like staying in a solitary confinement cell.
Data recenzji: 29 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

LIEW – Malezja
Podróż w większej grupie
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Good location
Near bys
Data recenzji: 26 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Frances – Malezja
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Good location
Small room, near bts, cleanliness need to improve, no toiletries provide
Data recenzji: 07 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Viviane – Malezja
Podróżujący służbowo
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Old style room
This hotel so small. Room small, old and wall very bad. Noisy too can't rest well. Anyway all the best.
Data recenzji: 06 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Meng – Singapur
Indywidualni podróżujący
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Good location
Easy access to BTS and MRT
Data recenzji: 05 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Don – Malezja
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2016
Dirty and noisy
. Room not clean, table, floor, controllers the worst cup. . Reception staff talk with unfriendly tune, maybe I'm Chinese? But I am not China-Chinese. I'm Malaysian. . From Agoda, room photo looks ok, but actually is very big different. . The point I need to emphasize is; in Thailand, I guess is the worst service I been Thailand so many years.
Data recenzji: 02 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Matthew – Australia
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Has everything you need and comfortable
Was happy with this place. Was close to everything and room had all the facilities needed for my one night stay.
Data recenzji: 31 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

reginald – Australia
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie z podwójnym łóżkiem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2016
first time there
first time i stayed there and it was ok. very close to soi comboy and good bed and big batgroom. ill stay there again. friendly staff.
Data recenzji: 18 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

2

3

1234

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: