Fantastyczny 9,1
na podstawie 451 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Fantastyczny



z 451 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 9,8
  • Udogodnienia 8,8
  • Lokalizacja 8,5
  • Komfort pokoju 9,5
  • Ocena personelu 9,5
  • Wart swojej ceny 9,2
  • Jedzenie/Posiłki 8,4
Sortuj wg
Zweryfikowane recenzje

HONGMEI – Chiny
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
有归家的感觉
卫生,服务,餐点
酒店很干净,出门马路对面就是海滩。酒店的饭菜做的也挺好。老板很热情,在这家住了三晚,很舒服
Data recenzji: 01 sierpnia 2015

HONGMEI – Chiny
Rodziny z dużymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
绝对值得推荐的酒店
老板老板娘很热情,酒店很干净,进门需要脱鞋。服务好,会热情的介绍景点,有回家的感觉。服务很到位,会介绍朋友去。过马路就是沙滩,很方便。
老板老板娘很热情,酒店很干净,进门需要脱鞋。服务好,会热情的介绍景点,有回家的感觉。服务很到位,会介绍朋友去。过马路就是沙滩,很方便。
Data recenzji: 28 lipca 2015

Yue – Chiny
Wycieczki w pojedynkę
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
不错的选择
位置,风格,服务
酒店离海近,房间蛮干净的,老板人很好
Data recenzji: 20 lipca 2015

WU – Chiny
Podróże grupowe
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
值得入住的酒店,性价比高
酒店很干净
酒店很干净,每次都要脱鞋进入,服务员也很NICE,价钱也不贵,值得入住,离北部的码头大概2公里,出海方便,离酒店最近的沙滩大概要步行5分钟,骑摩托到南部的国家公园,大概要1个小时。兰塔岛每天的一日游都有来回酒店接送,所以如果对酒店不是特别要求华丽,这个酒店温馨,干净也是不错的选择。
Data recenzji: 27 czerwca 2015

huiling – Chiny
Podróże grupowe
Pokój Deluxe z dwoma sypialniami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
服务态度很好
卫生、服务态度、咨询
服务态度很亲切,英文很好,咨询问题很乐于解答和帮助。房间干净舒适,房屋整理连个人物品都整理整齐。唯一热水器有时要等比较久才热。
Data recenzji: 26 czerwca 2015

zongmei – Chiny
Podróże służbowe
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2015
服务还可以,设施有些旧
还好
总体不错,酒店比较干净,进门要脱掉鞋子,酒店对面就是小餐管,有那么3一4家,我们去吃饭看到有中文菜单,离海滩很近,早起可以去散步,总之出行方便,是一家不错的酒店。
Data recenzji: 23 maja 2015

chunhua – Chiny
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
前台服务员笑容很甜,很友好,服务态度。清洁工人服务态度也很好,总体不错,值得推荐
前台服务员笑容很甜,很友好,服务态度。清洁工人服务态度也很好,总体不错,值得推荐
Data recenzji: 02 maja 2015

Xiaoping – Chiny
Wycieczki w pojedynkę
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: marzec 2015
不错的旅程
服务、清洁度、舒适
Data recenzji: 30 marca 2015

zeying – Chiny
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: marzec 2015
最干净的酒店,最丰盛的早餐,最贴心的服务
服务非常到位,热情但不殷勤;房间非常非常干净;住的很舒心
这是我们第二次入住,房间干净的没话说。老板还记得我们,出门接的我们,“welcome back”真的很舒心!房间布置了鸡蛋花,床上用毛巾摆了天鹅,还送了一盘水果。早餐是自助点餐式的,现做的,每天果汁水果不重样。我们想去Rok岛,酒店问了价格有点高,我们没选择,去外面旅行社订了。后来出门的时候,前台主动问我们要不要沙滩巾,我们还借了沙滩席,感觉真的挺好的。后来我们要去下个酒店的时候,让前台帮我们问对方酒店有没有pick up,后来对方酒店说要收150铢/人,老板主动说送我们去,最后是老板一家人送我们的,路上老板和老板娘还介绍我们好吃的店,真的非常感动!酒店有沙滩巾等可以免用,附近吃饭地方多,也有卖水果的,7-11也在旁边。再有个泳池就完美了,虽然没有很豪华,带着家人去住很舒心。
Data recenzji: 26 marca 2015

Yuanming – Chiny
Wycieczki w pojedynkę
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: marzec 2015
兰塔上很优秀的酒店。
酒店卫生十分优秀,一尘不染。员工热情友好。位置极好。
到达兰塔岛那天临时打电话到酒店,酒店服务态度很好,马上派车接送。到达酒店,拖鞋进屋,卫生超好。员工态度超好,每天都热情。而且酒店的细节很不错,每天的早餐很好。而且酒店位置很好,过马路就是海滩。还有极度推荐酒店旁边那家餐厅!超好吃,超便宜。连续三天吃那家!
Data recenzji: 25 marca 2015


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: