Powrót do informacji o hotelu

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 2462 recenzji
  • Warunki w hotelu/Czystość 7,9
  • Udogodnienia 6,2
  • Lokalizacja 7,1
  • Komfort pokoju 8,2
  • Ocena personelu 8,1
  • Wart swojej ceny 8,1
  • Jedzenie/Posiłki 6,9
Zweryfikowane recenzje

Kam M. – Malezja
Podróże z partnerem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Clean, Friendly Staffs, Good Breakfast
Clean, Friendly Staffs, Good Breakfast
Data recenzji: 08 kwietnia 2015

Muhamad H. – Malezja
Podróże grupowe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
nice location. balcony design is not friendly
staff, location, food and dining
Ok
Data recenzji: 07 kwietnia 2015

Nicholas R. – Australia
Wycieczki w pojedynkę
Nocy pobytu: 11. Miesiąc pobytu: marzec 2015
Good Experience
Clean great staff good location
Close to everything yet quiet at night. Fast wifi, helpful staff, clean room, aircon very effective, a remote for it would be good as I had to get out of bed about 3 or 4 AM every night to turn it off. I didnt try the breakfast, it looked pretty basic western stuff and I was more tempted by the offerings outside. Will stay at Alfresco again.
Data recenzji: 04 kwietnia 2015

Lee B. – Australia
Wycieczki w pojedynkę
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2015
Clean well presented hotel
The pool, hotel was clean and good value for money
Excellent value for money, good pool and we'll presented rooms. The hotel is a little bit far out and the breakfast was poor
Data recenzji: 31 marca 2015

PHILLIP R. – Australia
Wycieczki w pojedynkę
Nocy pobytu: 7. Miesiąc pobytu: marzec 2015
Relaxing Stay
Roof top Pool , Freindly staff , Quiete location
My stay was a relaxing one with freindly staff and no problems with guests staying over. roof top pool was excellent and needed after a long hot day. Bed was great ,a/c was a bit load but not a problem Would stay again .
Data recenzji: 30 marca 2015

Duanne N. – Nowa Zelandia
Wycieczki w pojedynkę
Nocy pobytu: 13. Miesiąc pobytu: lipiec 2013
Paradise
Cleanliness of the hotel,staff were very helpful,rooms were excellent
Data recenzji: 22 marca 2015

Duanne N. – Nowa Zelandia
Wycieczki w pojedynkę
Nocy pobytu: 7. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Party in Phuket
Rooms were superb,staff were awesome & the location was spot on
Brilliant
Data recenzji: 22 marca 2015

Vanessa W. – Singapur
Podróże z partnerem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2013
simple clean hotel
simple, clean, good breakfast
Not a bad hotel, simple, clean and value for money^^
Data recenzji: 18 marca 2015

Vanessa W. – Singapur
Podróże z partnerem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2013
nice hotel
simple, clean, okay breakfast
Many times here^^ simple and clean, good breakfast
Data recenzji: 18 marca 2015

Siu A. – Hongkong
Podróże grupowe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: marzec 2015
best hotel
room, lift, staff
good
Data recenzji: 16 marca 2015


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: