Bardzo dobry 7,6
na podstawie 1208 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 1208 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 7,4
  • Udogodnienia 7,5
  • Lokalizacja 8,6
  • Komfort pokoju 7,5
  • Ocena personelu 7,5
  • Wart swojej ceny 7,4
  • Jedzenie/Posiłki 7,4
Sortuj wg

Paul – Wielka Brytania
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Horizon beach Patong
Topped up staying here after a faux pas with another hotel. Nice lobby area but rooms could do with a bit of TLC. I found our room 152 to be a bit shabby and in need of a lick of paint. Pools were okay but on the small side if you've got kids, staff very courteous could not fault them. Breakfast was sufficient. Didnt eat in hotel in the evening as so much choice outside. Excellent location. Overall good value for money for £50 a night for 2 adults and one child. You can go to sister hotel in Karon, which is a bit smarter using free shuttle.
Data recenzji: 06 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

NGUYEN – Wietnam
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
Memorable trip of our family!
Nice staff and good hotel for short trip of family!
Data recenzji: 06 września 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Wael – Bahrajn
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 9. Miesiąc pobytu: sierpień 2016
nice
it's a good hotel near to the beach
Data recenzji: 19 sierpnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Stephanie – Australia
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Thank you
We enjoyed our stay
Data recenzji: 29 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Tom – Republika Południowej Afryki
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 7. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
cleanliness lower
Scored cleanliness lower as staff did not clean the room 100%, also did not respond to asking to clean when leaving the room ,but rather went according to own schedule. Did not replace some items, ear buds, glass and once a cup - annoying stuff.
Data recenzji: 21 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

stefanos – Australia
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: maj 2016
ok
good hotel central and close to every were
Data recenzji: 28 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Yin – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój rodzinny - 4 gości
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Good location
Kids club's staff really nice and helpful
Data recenzji: 25 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

GO – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój rodzinny z aneksem kuchennym
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Fun time in Amazing Phuket
Hotel staff are attentive, adhere to our many requests and still smiling all the way. We enjoyed the food there and happy to pay for the price. Will revisit again the next time in Phuket. Keep it up. Thumbs up and 5 stars for the reception staff in both Patong and Karon properties.
Data recenzji: 19 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Weiqi – Malezja
Podróż w większej grupie
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Good location & friendly staff
Really appreciate the upgrade. Location near the beach and Bangla Road. Staff is also very friendly. Cocktail by the pool is really good.
Data recenzji: 14 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

jalal – Arabia Saudyjska
Podróż w większej grupie
Pokój rodzinny z aneksem kuchennym
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Nice
Nice
Data recenzji: 30 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: