Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 151 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 9,2
  • Udogodnienia 10,0
  • Lokalizacja 8,0
  • Komfort pokoju 8,7
  • Ocena personelu 8,9
  • Wart swojej ceny 9,0
  • Jedzenie/Posiłki 6,8
Sortuj wg

Candace – Stany Zjednoczone
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój standardowy z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2014
Great!
Clean, Close to pier and friendly staff..
Very convenient..Located close to the pier and shops. The rooms were very clean and the staff was very friendly.
Data recenzji: 09 czerwca 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Joachim – Finlandia
Indywidualni podróżujący
Pokój standardowy z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2014
The staff is super nice and the hotel new and clea
Price, cleanliness, staff
Just awesome place with a good vibe and polite staff.
Data recenzji: 27 maja 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Martin – Wielka Brytania
Indywidualni podróżujący
Pokój standardowy z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: maj 2014
Good standard room and friendly helpful staff.
pool,staff,clean hotel
Good value for money.
Data recenzji: 21 maja 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Gerd – Niemcy
Indywidualni podróżujący
Pokój standardowy z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 9. Miesiąc pobytu: kwiecień 2014
clean, beautiful rooms , reasonable
beautiful room, fridge, internet.
I have been staying there for 7 days and I enjoyed it very much. quite new hotel with friendly staff, clean rooms, a swimming pool, and short way to Chalong Pier. would come back !
Data recenzji: 10 maja 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

kim – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój standardowy z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2014
Very clean and look pleasant
quiet clean and nice staffs
It's not scary at night. Only when the wind blow the door shakes a bit. I put a chair to block it and it stopped. Very pleasant and relax.
Data recenzji: 06 maja 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Lisa – Kanada
Podróż z partnerem
Pokój standardowy z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2014
Nice place convenient to Chalong Pier
Close to pier, comfortable room, helpful staff
Hotel is very conveniently located to Chalong Pier (walking distance). Lots of dining options in the area. There is a great Italian place Agli Amici down the side street just across from the hotel. Room was very comfortable, with small kitchenette, including microwave, sink and fridge. The staff was very helpful arranging taxis for us and storing our dive equipment for the week after our first of two stays. Great value for money.
Data recenzji: 27 kwietnia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

YEE – Hongkong
Podróż z partnerem
Deluxe z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 6. Miesiąc pobytu: styczeń 2014
it is so far way from the center of the island!
cleaniness
The hotel is clean enough. However it is so far away from the center of the city. It cost me 1500b to take the taxi from the airport to he hotel. It is so not reasonable. And around the hotel, there is no entertainment. I think the ones in Karon and Patong are much better than than this one in changlong bay.
Data recenzji: 04 lutego 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Kenneth – Szwecja
Podróż z partnerem
Pokój standardowy z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2014
Prisvärt trevligt hotel nära färjehamnen
Fräscht,nära färjorna
Data recenzji: 01 lutego 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ian – Kanada
Indywidualni podróżujący
Pokój standardowy z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: styczeń 2014
Clean hotel
Location,friendly staff, clean
Very nice hotel with friendly staff within walking distance to many resturants and shopping.
Data recenzji: 22 stycznia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

poh – Malezja
Podróż z partnerem
Pokój standardowy z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: styczeń 2014
Good
Reception good
Data recenzji: 17 stycznia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: