Bardzo dobry 7,8
na podstawie 3222 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 3222 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,0
  • Udogodnienia 6,7
  • Lokalizacja 8,6
  • Komfort pokoju 7,8
  • Obsługa 7,7
  • Wart swojej ceny 7,9
  • Jedzenie/Posiłki 6,9
Sortuj wg

Tuan – Singapur
Rodziny z dużymi dziećmi
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Air conditioning
Good location, friendly staff, ample parking
Air conditioning compressors a bit noisy
Data recenzji: 22 grudnia 2015

Chee – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Great Hotel @ Potong
Location, Room & Near beach
This was our 1st stay in this hotel. We stayed in the 2 Rm family Suite, the suite is huge. Location of hotel is great, near beach, restaurants and shopping mall. Overall, we enjoyed our 3N stay at Rayaburi Hotel Patong. We will come back again.
Data recenzji: 19 grudnia 2015

Lum – Malezja
Podróże grupowe
Loft standardowy
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Local boutique
Location,
The hotel is a local boutique hotel,really local type. Located near Patong Beach, not that far away, about 200m walking distance. The hotel is quiet compare to those other near Bangla. In other word, if you like to be happening, this may be the first choice for you. As a 3 star hotel, can't complaint too much compare to other big chain hotel around. Standard facilities & amenities provided.
Data recenzji: 18 grudnia 2015

Ng – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Value for money hotel
Location, room size & value
Our stay were great as it offers 3 bedrooms, which is very convenient for our 3 families stay. The location is nicely situated which is near to many famous places yet away from noisy streets.
Data recenzji: 17 grudnia 2015

ketty – Singapur
Podróże z partnerem
Superior (tylko łóżko królewskie)
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: luty 2015
excellent location
excellent location, worth the price and great stay
Data recenzji: 16 grudnia 2015

lim – Singapur
Wycieczki w pojedynkę
Pokój Standardowy z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
great
near beach and nice staff
always enchanting.
Data recenzji: 06 grudnia 2015

sheikh – Malezja
Podróże służbowe
Superior (tylko łóżko królewskie)
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: listopad 2015
nice hotel and hotel location near to beach
easy to locate near to the beach just few minutes
excellent and nice hotel staff friendly
Data recenzji: 01 grudnia 2015

Widzuan – Singapur
Podróże z partnerem
Pokój Standardowy z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: listopad 2015
Rayaburi Patong Hotel Reviw
Location, Staff, Food
A very wonderful stay coupled with good location and friendly and helpful staff. Breakfast was fantastic. Recommended for anyone who wants to stay within walking distance to all the shopping areas.
Data recenzji: 29 listopada 2015

Kenny – Singapur
Wycieczki w pojedynkę
Superior (tylko łóżko królewskie)
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: listopad 2015
Rayaburi Phuket
Location, Staff was helpful and courteous, Clean rooms
Rooms were clean with cleaning done daily and 2 bottles of water free per day. Very good room service and comfortable bed. However, breakfast and meals at the restaurant was not pleasant as there were many houseflies and mosquitoes around. Overall, a good hotel to stay in for the price paid.
Data recenzji: 29 listopada 2015

Misel – Kanada
Wycieczki w pojedynkę
Loft standardowy
Nocy pobytu: 10. Miesiąc pobytu: listopad 2015
Was ok Barely to don't complain
Location
Ok
Data recenzji: 28 listopada 2015


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: