Bardzo dobry 7,8
na podstawie 3222 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 3222 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,0
  • Udogodnienia 6,7
  • Lokalizacja 8,6
  • Komfort pokoju 7,8
  • Ocena personelu 7,7
  • Wart swojej ceny 7,9
  • Jedzenie/Posiłki 6,9
Sortuj wg
Zweryfikowane recenzje

Kong – Malezja
Podróż w większej grupie
Pokój Standardowy z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
Good location & nearly beach.
Clean , best design like a village home style.
Good location , near beach and best for night life.
Data recenzji: 01 lipca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jingxin – Chiny
Podróż z partnerem
Pokój Standardowy z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
Comfortable hotel near seaside
Location clean comfortable
Clean and large room near beach. Friendly staff, great breakfast,
Data recenzji: 01 lipca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Allen – Malezja
Podróż z partnerem
Superior (tylko łóżko królewskie)
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
5 mins walk to beach and 15 mins walk to shopping
friendly staff, bathtub, location
Data recenzji: 30 czerwca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Henny – Indonezja
Rodziny z małymi dziećmi
Superior (tylko łóżko królewskie)
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
feel good and like my stay at this hotel
clean and comfort
I was glad that I found the hotel as nice as the pic that I saw in the internet
Data recenzji: 29 czerwca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Teh – Malezja
Podróż w większej grupie
Pokój Standardowy z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
very comfortable stay
easy access to public transport, close to restaurant, nearby beach
very comfortable stay, easy access to public transport, food and walking distance to the beach
Data recenzji: 27 czerwca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Teh – Malezja
Podróż w większej grupie
Superior (tylko łóżko królewskie)
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
very comfortable stay
easy access to public transport, close to restaurant, nearby beach
very comfortable stay, easy access to public transport, food and walking distance to the beach
Data recenzji: 27 czerwca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Wee – Malezja
Podróż z partnerem
Superior (tylko łóżko królewskie)
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2012
NIce, clean and comfortable
Near to beach, near to bar and pub, friendly staff
Data recenzji: 27 czerwca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

YAP – Malezja
Podróż z partnerem
Loft standardowy
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
Good hotel with the easiest access to Patong beach
The staff, the location and comfortable room
Overall it was nice. The only problem we had for our room was the instability of the internet, poor TV reception and no sound from the TV speakers. Except for the internet, any problems we had the staff was very responsive and helped us to solve them! Great work!
Data recenzji: 24 czerwca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Koon – Malezja
Podróż z partnerem
Superior (tylko łóżko królewskie)
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
Convenient and have easy access to many attraction
Strategy place to participate in local travel, clean and good breakfast
Whoever plan to joint local tour in Patong, This is a good place to put a night as most travel agents will put this hotel as its first stop after a long day outside. My girl friend gets to shower immediately after all the local trips as most time, we were the first to put back in the hotel
Data recenzji: 24 czerwca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

kevin – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Superior (tylko łóżko królewskie)
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
Great stay!!!!
Clea, near beach, also near city
Great but no spa and swimming pool far at Another building, cannot find it lol
Data recenzji: 23 czerwca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: