Bardzo dobry 7,7
na podstawie 443 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 443 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,1
  • Udogodnienia 7,4
  • Lokalizacja 6,8
  • Komfort pokoju 8,2
  • Ocena personelu 8,4
  • Wart swojej ceny 8,2
  • Jedzenie/Posiłki 6,5
Sortuj wg

Khar – Malezja
Podróże grupowe
Apartament typu Suite z 3 sypialniami i prywatnym basenem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2016
Renovation is needed
Their living room is well-maintain and comfortable but their rooms need to be renovate and clean. There are many stain part over the floor, their water heater is not finctioning well, the matteress beside the pool need to be replace, as it seems to be years and full of dirt/stain. The wood beside the pool is broken, my friend nearly fall and hurt by that. The location is far from Patong town but its a good place for relax as its really piece and silent there.
Data recenzji: 04 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Wynne – Singapur
Podróże z partnerem
Apartament Cozy Deluxe z 1 sypialnią (maksymalnie 2 osoby)
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2016
Another great stay!
Had a complimentary room upgrade which was a nice gesture; partly because it was off peak season as well. Stayed here a couple of time and the staff are always friendly and attentive to your needs. Rooms need renovation; many things are failing. The water issue never improve unfortunately with no consistent temperature of water available; mostly extreme of cold or hot. Entrance of hotel needs lighting as well; arrival at night will not be recommended if it's your first trip to the hotel.
Data recenzji: 22 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Salina – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Apartament Cozy Deluxe z 1 sypialnią (maksymalnie 2 osoby)
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Spacious room
Very big room with the infinity pool just at doorstep!
Data recenzji: 08 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

THANYALUCK – Tajlandia
Podróże grupowe
Apartament luksusowy z basenem, 3 sypialniami (maks. 6 osób)
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2015
Nice
i go with friends ,they really love here and value money
Data recenzji: 06 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Simon – Szwajcaria
Wycieczki w pojedynkę
Apartament Cozy Grand z 2 sypialniami (maks. 4 osoby)
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
good private pool
If you book the right suite
Data recenzji: 17 kwietnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

joyce – Stany Zjednoczone
Podróże grupowe
Apartament Cozy Grand z 2 sypialniami (maks. 4 osoby)
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Great place to go
The employee were so helpful and friendly. I wish I stayed a little longer
Data recenzji: 14 kwietnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Adam – Wielka Brytania
Wycieczki w pojedynkę
Apartament Cozy Grand z 2 sypialniami (maks. 4 osoby)
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Fantastic Staff - Especially P Ae - she was so helpful and charming
Also great location, good rooms - very comfortable and nice view
Data recenzji: 11 kwietnia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Xue – Singapur
Podróże z partnerem
Apartament Cozy Deluxe z 1 sypialnią (maksymalnie 2 osoby)
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: marzec 2016
Superb resort
Comfortable room. Service. Food.
It was a superb stay with The Quarter Phuket Resort. The room is spacious and clean. I love it the moment i stepped into the room. The room is by the pool and has a jacuzzi. About 10mins walk away from Surin Beach. The hotel staffs are friendly. Very relaxing!
Data recenzji: 13 marca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Maryana – Turcja
Wycieczki w pojedynkę
Apartament Cozy Deluxe z 1 sypialnią (maksymalnie 2 osoby)
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: luty 2016
Not quite close enough
To be honest, I booked because one review said it was five minutes to the beach. It's more like ten- and you have to walk along a very busy street to get there. The second reason I booked was to have a private jacuzzi. Unfortunately it was broken. Otherwise- very nice and big room. Average breakfast.
Data recenzji: 09 lutego 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Miguel – Hiszpania
Wycieczki w pojedynkę
Apartament Cozy Deluxe z 1 sypialnią (maksymalnie 2 osoby)
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Love this place
Pa at the front the desk
Fantastic, I stay an extra couple night because was so good. Thanks for the great service, Miss pa at the front desk is very helpful !
Data recenzji: 21 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: