Wspaniały 8,4
na podstawie 1047 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 1047 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,3
  • Udogodnienia 7,7
  • Lokalizacja 8,9
  • Komfort pokoju 8,5
  • Ocena personelu 8,6
  • Wart swojej ceny 8,7
  • Jedzenie/Posiłki 7,5
Sortuj wg

Helena – Wietnam
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
What a beautiful place
Breakfast was great. Staffs are fabulous!!!
Data recenzji: 29 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Twee – Wietnam
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Great stay!
Great location, nice breakfast and fabulous staffs. Superior room is a bit small but very clean
Data recenzji: 27 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ralph – Stany Zjednoczone
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Great Value, Staff and Location
When I'm in Hanoi I always stay at AL. I find the staff extremely responsive and friendly. A coffee shop and bakery are very near and the lake is only 5 minutes away. The breakfast includes a wide assortment of fruits.
Data recenzji: 25 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jake – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2016
Amazing Staff
Hanoi's old quarter is filled with hotel options. My wife and I stayed here on a whim and couldn't be happier. This was our first day in Vietnam and we heard about so many scams, but the hotel booked us on a tour to Sapa, which was amazing, and bought our onward train tickets to Hue for us. The staff made our stay in Hanoi a truly pleasant experience.
Data recenzji: 25 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Francisco – Hiszpania
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
OK
Good staff
Data recenzji: 06 lipca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Luis – Malezja
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
No comments
No
Data recenzji: 23 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Pairote – Tajlandia
Podróż w większej grupie
Apartament rodzinny dla 4 osób
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2016
Best staff best location but save money
Very good location
Data recenzji: 07 czerwca 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Lee – Malezja
Podróż w większej grupie
Pokój z podwójnym łóżkiem lub dwoma łóżkami Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Great location, friendliest staffs, exceeding expectations
Booked 2 rooms with this hotel and we managed to have early check-in and also room upgrades when we arrived, which we were very glad of. Also, booked a tour package with them to travel to Halong Bay and some transportation arrangements. I liased with Ms Yen whom been nothing but lovely and was wonderful in giving us advise on local places to eat (the non-overrated eateries). Her hospitality really made us feel at ease and well taken care of in a foreign country where we don't even speak their language. Kudos!
Data recenzji: 19 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Carissa – Singapur
Podróż w większej grupie
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2016
:)
Nothing to complain about
Data recenzji: 18 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Carissa – Singapur
Podróż w większej grupie
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2016
:)
Location is good, wifi a little slow but otherwise useable :) Breakfast is good with personalised service and LOTS of healthy and sweet fruits yum!
Data recenzji: 18 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: