Fantastyczny 9,3
na podstawie 550 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Fantastyczny



z 550 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 9,4
  • Udogodnienia 9,2
  • Lokalizacja 9,5
  • Komfort pokoju 9,2
  • Ocena personelu 9,4
  • Wart swojej ceny 9,2
  • Jedzenie/Posiłki 8,8
Sortuj wg

Rainier – Indonezja
Podróż w większej grupie
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2015
great hotel!
Friendly and informative staff, strategic location,
Data recenzji: 26 października 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Yee – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe z oknem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2015
Super value for money
Room, food, location
This hotel is great, room is awesome, food is delicious, staff is friendly, location is good, super worth the money! Definitely will choose the same hotel if come back to Hanoi!
Data recenzji: 25 października 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Alexandre – Belgia
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe z oknem
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: wrzesień 2015
Outstanding service!
Caring staff, tasty breakfast, nice bathroom
Were were warmly welcomed by a drink in this perfectly located hotel. Jack, the Manager, was specially caring when I was feeling sick. He opened 2 options of rooms for us once we arrived, and offered a hot ginger honey tea to me in the room and showed sincere apology for the presence of 2 cockroaches in our 1st room by offering us a free private car back to the airport on the last day. We were so pleased to have pho every morning as breakfast too. Definitely a very good hotel in Hanoi!
Data recenzji: 08 października 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Cheng – Singapur
Podróżujący służbowo
Pokój Deluxe z oknem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2015
Good Hotel & Service
good staff, good service and good location...
I enjoy it...
Data recenzji: 18 września 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Quang – Niemcy
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe z oknem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2015
Wonderful Hotel
Great location, very kind and helpful staff, proactive friendly service
We had a very good time and the hotel offered transport w/o charge due to a booking mistake which happened on our side. We warmly recommend this hotel!
Data recenzji: 17 września 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Kristen – Stany Zjednoczone
Indywidualni podróżujący
Mniejszy apartament (Junior Apartament)
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: wrzesień 2015
Charming boutique in middle of Old Quarter
great staff, excellent location, good food!
I only stayed here one night, so I do not have a lot to say. However, my airport transfer was very nice, in a spotless Toyota SUV. Check-in was completed quickly. The hotel is right in the middle of Hanoi's bustling Old Quarter and only a 5 minute walk to Hoan Kiem Lake. Great location!!! My room was very comfortable (Junior Suite) and had a soft bed, clean bathrooms (fully stocked with amenities), and speedy WiFi. I ate dinner at the restaurant on-site, and the food was excellent. I have nothing negative to say about this hotel. Extremely affordable--a great value! I wish I had stayed there longer, and wish I had returned to it rather than staying at a different hotel in Hanoi after I returned from my Halong Bay cruise.
Data recenzji: 07 września 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Nancy – Stany Zjednoczone
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój Deluxe z oknem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
In the heart of the old quarter
The staff, the staff, the staff !
Staff was super efficient, professional, accommodating & nice !
Data recenzji: 23 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Robyn – Stany Zjednoczone
Indywidualni podróżujący
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Incredible staff
Incredible kind and accommodating staff, location, cleanliness and comfort , quiet
Data recenzji: 22 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Brett – Australia
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój Deluxe z oknem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Location location and value
Location and value
Great tour desk needs more excitement and displays
Data recenzji: 16 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Kaitlin – Republika Południowej Afryki
Indywidualni podróżujący
Pokój Deluxe z oknem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Old Quarter accommodation
Location, service and convenience
Perfectly located in the old quarter. Room size and amenities very satisfactory. Staff are extremely helpfull and professional.
Data recenzji: 14 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: