Bardzo dobry 8,0
na podstawie 767 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Bardzo dobry



z 767 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,0
  • Udogodnienia 6,7
  • Lokalizacja 8,6
  • Komfort pokoju 8,1
  • Obsługa 8,2
  • Wart swojej ceny 8,1
  • Jedzenie/Posiłki 6,8
Sortuj wg

Henri – Francja
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
good service clean and beautiful room good price
great location friendly stuff niece room
Data recenzji: 26 czerwca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Aimy – Wietnam
Wycieczki w pojedynkę
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
Great location , clean hotel ,excellent staff
Lucky with seasonal promotion
Can't beat it great location - a few step from hotel to Hoan Kiem lake and Old Quarter ! We felt lucky to booked this hotel with seasonal promotion . Got a free upgrade to Deluxe room , that is very spacious and nice , neat and it looks really luxury . We are repeated guest and yes happy with our stay as always
Data recenzji: 25 czerwca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

craig – Australia
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 8. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
comfortable and centrally located
location price friendly staff
we enjoyed our stay breakfast was basic rooms were clean and the staff very friendly
Data recenzji: 25 czerwca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

chiu – Tajwan
Wycieczki w pojedynkę
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
Hoan Kiem Lake and hanoi cathedral are beautiful
Near hanoi down town and safety
Data recenzji: 24 czerwca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Michelle – Australia
Wycieczki w pojedynkę
Apartament executive z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
The Presidential suite was lovely.
Suite, staff, location
Data recenzji: 24 czerwca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Man – Hongkong
Podróże z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: styczeń 2013
Nice experience
Good location, nice breakfast buffet, good staff
Data recenzji: 20 czerwca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Colin – Stany Zjednoczone
Wycieczki w pojedynkę
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
Tiny room, no view, shabby accommodations
Location, business center
Data recenzji: 17 czerwca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Harold – Kanada
Podróże z partnerem
Apartament executive z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
Good value
Location, price and free internet
Even though they had our flight number, nobody was there to pick us up at the airport.
Data recenzji: 13 czerwca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Mary – Australia
Wycieczki w pojedynkę
Pokój o podwyższonym standardzie z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
$5 upgrade to big spacious suite was a bargain!
Lction, lovely room, great customer service!
Really delightful, and great location. The travel desk organised a great one night boat trip on Halong Bay - fabulous!
Data recenzji: 12 czerwca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Kim – Australia
Podróże z partnerem
Deluxe z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
The hotel staff and room were excellent
Room, Staff, Location
We loved being in this hotel. It is so close to the lake, shops and restaurants. The room was just perfect and the staff very helpful
Data recenzji: 12 czerwca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: