Fantastyczny 9,1
na podstawie 266 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Fantastyczny



z 266 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 9,2
  • Udogodnienia 8,5
  • Lokalizacja 9,2
  • Komfort pokoju 9,0
  • Obsługa 9,4
  • Wart swojej ceny 9,2
  • Jedzenie/Posiłki 8,3
Sortuj wg

Yeaw – Singapur
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: styczeń 2016
Friendly and warm staff
When I arrived at the hotel, the front staff were very friendly and introduce me to the hotel with welcome drink and fruits. They even recommended me to their 1-day halong bay trip. Everything in the hotel room was good, I just find that the kettle was a bit small. However, the halong bay trip was not very well, but the manager was very nice and asked me about the trip the following day. I feel that they care for their guests and it is recommending. Wifi is working well and breakfast was standard, but was good.
Data recenzji: 26 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Walter – Argentyna
Podróż z partnerem
Pokój Deluxe King lub z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Very good hotel with excellent location.
Location, staff, cleanness
Data recenzji: 03 stycznia 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Kim – Malezja
Rodziny ze starszymi dziećmi
Apartament rodzinny
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
General
good location, Good Breakfast choice
Very poor water pressure for shower especially at 6th floor.
Data recenzji: 31 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

CHEE – Malezja
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój Deluxe King lub z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2015
Excellent Service and Food
Staff and manager are very friendly, Breakfast is excellent and Rooms are clean
This is a highly recommended hotel if you happen to stay in old quarter. We in a group of 17 persons (families with young children) really love the breakfast provided by the hotel. The breakfast is really 5 star. The manager Julia and Bruce are very friendly and helpful. We all really enjoy staying here.
Data recenzji: 28 grudnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Wei – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
Nice location and good staff
location, staff service and cleaniness of room
Data recenzji: 30 listopada 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

SENG – Singapur
Indywidualni podróżujący
Pokój Deluxe King lub z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: listopad 2015
Pleasant Stay
Helpful, Clean, Good location
Though the room is a bit smaller than expected, but clean. Bruce was very helpful. Tour, exchange money all can do it here, no need to hunt around. Sometimes booking tour from hotel can get a special guest rate and guarantee what you will get in your tour package. I am satisfied with everything.
Data recenzji: 11 listopada 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Benjamas – Tajlandia
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: październik 2015
Nice small hotel in the middle of old town Hanoi
Clean room, helpful staff and location
We had a nice stay. This is a return visit. While the hotel is still nice, it had sadly begun to age a bit. Hopefully the hotel will prioritize maintainance going forward.
Data recenzji: 03 listopada 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Oscar – Stany Zjednoczone
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2015
Hanoi stay
Comfort and breakfast
Data recenzji: 01 listopada 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Douglas – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: październik 2015
Great base for Saigon
Breakfast, 2 blocks to the markets, across the park from the backpackers district: close enough for easy access, but far enough to escape the noise.
This was our 3rd stay at Asian Ruby. Breakfast has always been great. Fresh fruit as well as Asian and Western selections. The Late night Circle K across the street is really nice if you are arriving late in the evening like we usually do. The staff speaks excellent English and provides good directions for exploring the local area. Rooms are a bit small, but have all the necessary amenities. We had a great stay.
Data recenzji: 21 października 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

dan – Chiny
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie z łóżkiem typu King
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: wrzesień 2015
Nice place, the hotel very confrontable
Services
Very nice hotel, the staff of hotel very friendly and helpful, good service in hotel. I like it
Data recenzji: 17 września 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: