Wspaniały 8,5
na podstawie 593 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 593 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,6
  • Udogodnienia 6,8
  • Lokalizacja 9,0
  • Komfort pokoju 8,7
  • Ocena personelu 8,7
  • Wart swojej ceny 8,5
  • Jedzenie/Posiłki 7,5
Sortuj wg

Young – Korea Południowa
Podróżujący służbowo
Pokój dwuosobowy o podwyższonym standardzie z widokiem na jezioro lub oknem
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: listopad 2013
Value for Money
good location, Nice room, Good breakfast
It was good experience that how to stay comfortable with resonable price. Condition of room was better than other 4 star Hotel in Hanoi. Hotel was small, but interior and breakfast was better then other hotel. whenever I visit Hanoi, wanna stay this hotel always.
Data recenzji: 20 czerwca 2014

Nur – Singapur
Podróż w większej grupie
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: czerwiec 2014
Spacious room, a few minutes to Hoan Kiem Lake
location, staff, room
The staff are all friendly and very welcoming. The room that was assigned to my friend and I was VERY spacious. The other rooms were not so lucky. Overall, we had a good stay at Gondola.
Data recenzji: 16 czerwca 2014

JONATHAN – Singapur
Indywidualni podróżujący
Pokój dwuosobowy o podwyższonym standardzie z widokiem na jezioro lub oknem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2014
Great location. Value for money. Will return again
Location. Nice ambience. Comfortable and clean. Although room aircon was not working properly...overall stay was enjoyable.
Near excellent. Great for shopping nearby and food
Data recenzji: 24 maja 2014

Florence – Malezja
Podróż w większej grupie
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2014
Great location , effective & friendly staffs
The staffs were very friendly & nice especially annie.the location was great.
Great location with effective staffs.our cruise was recommended by annie;Oriental sails & it was great. The tour guide, Mr.Tom was very friendly & take care of us throughout the trip.
Data recenzji: 23 maja 2014

Sanggam – Indonezja
Podróż w większej grupie
Pokój dwuosobowy o podwyższonym standardzie z widokiem na jezioro lub oknem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2014
Great location & clean hotel
Clean, nice design, value for money
Short time of stay but quite impressed by this hotel. Friendly staff with very good service. Clean & nice interior.
Data recenzji: 16 maja 2014

Wilson – Filipiny
Podróż z partnerem
Deluxe z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2014
Cheap price for quality hotel
location, price, staff
Same as my other review. Nothing bad to say about this hotel except maybe for the lackluster breakfast.
Data recenzji: 02 maja 2014

Wilson – Filipiny
Podróż z partnerem
Deluxe z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2014
Best 3 star hotel in Hanoi
Location, price, cleanliness
Located near the lake and the old quarter. The staff speak good English and very accommodating to our requests. Rooms are spacious for their price and very clean.
Data recenzji: 02 maja 2014

sue – Australia
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój dwuosobowy o podwyższonym standardzie z widokiem na jezioro lub oknem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2014
good central hotet with very good staff
shopping,locality,staff
Very good
Data recenzji: 02 maja 2014

SOON – Malezja
Podróżujący służbowo
Pokój dwuosobowy o podwyższonym standardzie z widokiem na jezioro lub oknem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2014
Far exceeded my expectations.
Confortable decor, Room size near shopping area.
Very satisfactorily comfortable.
Data recenzji: 26 kwietnia 2014

Ron – Nowa Zelandia
Podróż z partnerem
Pokój dwuosobowy o podwyższonym standardzie z widokiem na jezioro lub oknem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: kwiecień 2014
Great location, excellent staff.
The staff, proximity to the lake and very good restaurants.
Excellent. Would highly recommend it.
Data recenzji: 26 kwietnia 2014


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: