Wspaniały 8,5
na podstawie 593 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 593 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,6
  • Udogodnienia 6,8
  • Lokalizacja 9,0
  • Komfort pokoju 8,7
  • Obsługa 8,7
  • Wart swojej ceny 8,5
  • Jedzenie/Posiłki 7,5
Sortuj wg

Paul – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Pokój dwuosobowy o podwyższonym standardzie z widokiem na jezioro lub oknem
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Great location.
Location, friendly/helpful staff, food (upstairs bar).
Excellent location - very walkable to all major attractions, quiet side street location, staff helpful with tour reservations, had the best fresh spring rolls and dipping sauce during whole SE Asian trip.
Data recenzji: 13 czerwca 2015

Tuan – Stany Zjednoczone
Podróżujący służbowo
Pokój dwuosobowy o podwyższonym standardzie z widokiem na jezioro lub oknem
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: czerwiec 2015
Good
Good
Good
Data recenzji: 06 czerwca 2015

Anuwat – Tajlandia
Indywidualni podróżujący
Pokój dwuosobowy o podwyższonym standardzie z widokiem na jezioro lub oknem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2015
Room and service
Food ok, service ok, staff ok, place ok, room ok but air condition no good
So good
Data recenzji: 02 czerwca 2015

niroot – Tajlandia
Podróżujący służbowo
Pokój dwuosobowy o podwyższonym standardzie z widokiem na jezioro lub oknem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2015
Best in services
1 Best in services 2 location 3 near hotel have good local foods
Best in service all staff very kind, not far from tourism place, price a bit higher if compare with others hotel in Hanoi. Iighting in room too dark.
Data recenzji: 25 maja 2015

Kris – Australia
Podróż z partnerem
Apartament z balkonem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2015
Spacious room and very comfortable
The bathrooms were so big, it even included a bath! the hotel was perfect walking distance to the lake and the staff were all lovely
Our stay was great. We only spent two nights in Hanoi but we would recommend This hotel as it's affordable for what you get. The bathroom was massive and the rooms were very clean. The hotel Included breakfast but we found ourselves on the streets eating what the locals would. Overall a great stay
Data recenzji: 23 maja 2015

Sim – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Apartament rodzinny z balkonem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: marzec 2015
Quiet hotel due to its location
Location, quiet, room quality
Data recenzji: 30 marca 2015

Alison – Australia
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: październik 2014
Great staff, location & service
Location, staff and service
Right near Hoan Kiem Lake, plenty of places to eat nearby. Staff looked after us well and stored our bags for s few days. Would definitely recommend, comfortable rooms, friendly staff - great value for money.
Data recenzji: 22 marca 2015

Julie – Australia
Podróż z partnerem
Apartament z balkonem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: marzec 2015
Annie was great help fantasic service and the girl
Location, room, staff
Great
Data recenzji: 18 marca 2015

tan – Malezja
Podróż w większej grupie
Executive z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: luty 2015
very helpful staff
friendly staff
We had some problems meeting our friends in the airport and the hotel reception staff were willing to help us locate them. Very helpful and considerate. Ms Huyen was exceptionally good and friendly. Will definitely stay there again if ever going to Hanoi.
Data recenzji: 03 marca 2015

Zhao – Malezja
Indywidualni podróżujący
Executive z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Friendly staff , quited and good location
Location , staff & food
Excellent on arrangement and friendly staff
Data recenzji: 02 marca 2015


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: