Wspaniały 8,5
na podstawie 593 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 593 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,6
  • Udogodnienia 6,8
  • Lokalizacja 9,0
  • Komfort pokoju 8,7
  • Obsługa 8,7
  • Wart swojej ceny 8,5
  • Jedzenie/Posiłki 7,5
Sortuj wg

Pravesh – Indie
Podróżujący służbowo
Pokój dwuosobowy o podwyższonym standardzie z widokiem na jezioro lub oknem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2014
Well priced budget hotel vibrant area friendly sta
The room was clean enough with all the basic facilities. Breakfast was sufficient. House keeping could improve. Staff were efficient and friendly
We had a great stay. This hotel is in good location, good price, clean room and most of all friendly staff
Data recenzji: 11 stycznia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

sue – Australia
Podróż w większej grupie
Pokój dwuosobowy o podwyższonym standardzie z widokiem na jezioro lub oknem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: kwiecień 2014
hanoi break
position.staff and help
Was okay rooms on all side.but the staff were very helpful
Data recenzji: 09 stycznia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Malcolm – Australia
Podróż z partnerem
Pokój dwuosobowy o podwyższonym standardzie z widokiem na jezioro lub oknem
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Excellent location
location, price, helpfulness
Excellent hotel in just the right location for the best part of Hanoi. We enjoyed all things about this hotel, and the streets around it.
Data recenzji: 07 stycznia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Maryanne – Australia
Indywidualni podróżujący
Pokój dwuosobowy o podwyższonym standardzie z widokiem na jezioro lub oknem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: styczeń 2015
Description of facilites is deceptive.
Staff friendliness and professionalism
Description of facilities states spa, sauna etc available. Implies these are on site when they are in fact at another location in the city and they incur extra costs.This needs to be stated more clearly as I chose this hotel wanting to use their spa and sauna on site.
Data recenzji: 05 stycznia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Sirinut – Tajlandia
Podróż z partnerem
Pokój dwuosobowy o podwyższonym standardzie z widokiem na jezioro lub oknem
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Incorrect charge for mini bar items
location, cleanliness, quietness
The stay was alright but was surprised that our window/lake view room was not available on the first night we arrived. Subsquently when we enquired and was moved into a room with a window, it faced out into an internal courtyard and not lake view as advertised. As we moved from the first room to the second room, housekeeping said we took snack from the mini bar which we did not. It took a while for us to get the incorrect charge waived when checking out.
Data recenzji: 01 stycznia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

GEE – Singapur
Podróż w większej grupie
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Excellent
Staff is very nice. Location is very good. Room condition is very nice especially I like the shower.
Excellent stay. Staff is very very friendly and helpful. The food for breakfast is great and the service is excellent. Will definitely come back again to the same hotel in my next trip and would recommend to my friends.
Data recenzji: 01 stycznia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Marc – Singapur
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Value for money with great location
Value, comfort, location
Pleasant experience. Hotel is very near Hoan Kiem Lake and the Old Quarter, with lots of amenities within walking distance. Bellboys are attentive and polite, but counter staff may come across as pushy especially when trying to upsell personal transport packages - these are better off bought from local service shops. Other than that, would highly recommend this hotel.
Data recenzji: 30 grudnia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

andrew – Nowa Zelandia
Rodziny ze starszymi dziećmi
Apartament rodzinny z balkonem
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Family stay
Excellent position with helpful staff
Very enjoyable stay
Data recenzji: 29 grudnia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

KELINE – Singapur
Rodziny ze starszymi dziećmi
Apartament z balkonem
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Walking distance to night market
Friendly, Helpful staff and keen to help
Comfortable and good friendly but breakfast is same food everyday
Data recenzji: 25 grudnia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Cheong – Malezja
Podróż w większej grupie
Pokój o podwyższonym standardzie z dwoma łóżkami
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: grudzień 2014
Good value for money
Price, Cleanliness, service
Pleasant and enjoyable. It is also very conveniently located. Hotel is very clean. Big and clean bathroom. Good service.
Data recenzji: 17 grudnia 2014
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: