2015
Wspaniały 8,5
na podstawie 2584 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 2584 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,7
  • Lokalizacja 8,2
  • Komfort pokoju 8,7
  • Ocena personelu 8,7
  • Wart swojej ceny 8,7
  • Jedzenie/Posiłki 7,8
Sortuj wg

elaine – Wielka Brytania
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: czerwiec 2013
Excellent value, friendly staff, good sized rooms,
Cleanliness, close to attractions, excellent service
Data recenzji: 09 czerwca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Verlyn – Australia
Wycieczki w pojedynkę
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2013
Comfortable and easy
Quiet hidden location, good comminication skills with staff and great spa day
Enjoyed it very much thank you!. I had an affordable 5 hour spa day after a super ling Plane ride and they delivered it with a smile and great attention..
Data recenzji: 07 czerwca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

CAM – Wietnam
Podróże grupowe
Apartament rodzinny
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2013
Good location and good price
Nice - Good Price - Good location
Data recenzji: 05 czerwca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

cassandra – Australia
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2013
comfortable, safe hotel, good restaurant
friendly staff, good sized rooms, centrally located and great value
Data recenzji: 03 czerwca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

cassandra – Australia
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2013
Friendly clean hotel in central location
Friendly staff, big clean rooms, good restaurant
Data recenzji: 03 czerwca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Francien – Singapur
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2013
Not all it's cracked up to be
Location,Location,Location
We had checked into the hotel at about 5am and we had to wait 1 hour for our room despite telling us we had to pay an additional U$25 for the early check in.As we were too tired, we just accepted the charge & got to the room. I'm assuming this room in Wing B was the newer wing because when we got back to this hotel on another night, we had a bad room. Anyway, this room was great, comfortable bed and it was quiet. We got much needed rest. The breakfast in this hotel is terrible. The so called fresh juices were much watered down. The food was average. Nothing spectacular.
Data recenzji: 03 czerwca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Martin – Niemcy
Podróże grupowe
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2013
great, amazing, nice!
stuff, breakfast, service
Data recenzji: 02 czerwca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

harry – Kanada
Wycieczki w pojedynkę
Deluxe z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: maj 2013
Hotel is clean and convenient
clean, convenient and good services
Hotel is clean and convenient;however, central air-conditioning was out of service 2 out of 5 days and it was nearly unbearable given that Hanoi was 34- 35 degree during my stay.
Data recenzji: 01 czerwca 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Clare – Wielka Brytania
Podróże z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2013
nce and easy i
location, staff comfy bed
Easy place great location great staff very comfortable
Data recenzji: 29 maja 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

LEE – Hongkong
Wycieczki w pojedynkę
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2013
Really a nice hotel.
Staff, Spa, Room
Data recenzji: 29 maja 2013
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • To nie ja zatrzymam się w tym hotelu. Dokonuję rezerwacji dla kogoś innego.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: