2015
Wspaniały 8,5
na podstawie 2584 recenzji

Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 2584 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,7
  • Lokalizacja 8,2
  • Komfort pokoju 8,7
  • Ocena personelu 8,7
  • Wart swojej ceny 8,7
  • Jedzenie/Posiłki 7,8
Sortuj wg

Stephen – Stany Zjednoczone
Indywidualni podróżujący
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
nice place to stay
breakfast, nice rooms, staff
The hotel's location was a bit away from the lake but plenty close enough to walk everywhere. The rooms was clean and comfortable and the staff was very pleasant. Breakfast was well done with a good selection of things. This was a very good value.
Data recenzji: 07 września 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Chua – Malezja
Podróżujący służbowo
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
location ok
helpful and friend staffs, good location
the stay is ok, but I end up staying with Dragon Pearl Hotel because of the hotel I book was under renovation - Was quite upset as I hv made arrangement for my meetings at the hotel I booked, end up have to call all n changed the locations ( 6 appointments )
Data recenzji: 30 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

MUNKONG – Malezja
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Service quality
Staff service / breakfast/location
Data recenzji: 23 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Thanh – Australia
Podróżujący służbowo
Deluxe
Nocy pobytu: 4. Miesiąc pobytu: marzec 2015
Ok
ok
ok
Data recenzji: 18 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Lindy – Australia
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Find better value for money elsewhere
Front desk service, Location
My partner and I stayed at Rising Dragon Palace Hotel for one night in August 2015. We had also stayed at another Old Quarter Hotel during the same trip. Overall the hotel was not bad. However I feel that there are much better hotels for the same price in the area. We were given a room on the 2nd floor that was quite noisy as it was right beside the lift and could hear everything from the front lobby. Upon entering the room we discovered that the safe was not working, the bathroom exhaust fan was not working and there was no hand towel provided. We told the front desk staff about this and they were very apologetic and promised to fix these problems before we returned. When we got back after dinner the exhaust fan was fixed but they workers had lefts screws and dust all over the floor. The safe was still not working and there was no hand towel provided (1 out of 3 problems fixed). One good thing was that they provided a takeaway breakfast for us when we told them that we had to leave early to catch a train. Other than this the staff were lovely and the room was decent.
Data recenzji: 18 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Jen – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Deluxe z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
I recommend this hotel
1) the room was excellent. On our first night there, the staff even put rose petals on the bed. 2) the hotel room was very clean 3) the staff was friendly and gives accurate information
Data recenzji: 12 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Arnold – Stany Zjednoczone
Podróż z partnerem
Deluxe z widokiem na miasto
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: sierpień 2015
Thank you!
Breakfast buffet, very comfortable bed and helpful staff.
Wonderful.....wish we could have stayed longer.
Data recenzji: 07 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Yun – Wielka Brytania
Indywidualni podróżujący
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
Staff nice, breakfast taste good
Staff nice, room clean, comfortable
Data recenzji: 05 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Wesley – Australia
Podróżujący służbowo
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: lipiec 2015
One night
Value for money, good facilities, clean
No problems
Data recenzji: 04 sierpnia 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Yen – Malezja
Podróż z partnerem
Deluxe
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: kwiecień 2015
Comfortable room, good service and nice breakfast
Comfortable room, good service and nice breakfast
Data recenzji: 14 lipca 2015
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: