Najnowsze komentarze klientów

Wybierz rodzaj gościa
Wspaniały



z 1733 recenzji
  • Warunki w obiekcie / Czystość 8,2
  • Udogodnienia 7,8
  • Lokalizacja 8,7
  • Komfort pokoju 8,3
  • Ocena personelu 8,6
  • Wart swojej ceny 8,5
  • Jedzenie/Posiłki 7,6
Sortuj wg

damien – Kanada
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Good
Will come back for sure
Data recenzji: 26 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Christian – Australia
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 5. Miesiąc pobytu: maj 2016
Clean and covenient but...
The hotel is very conveniently located to Hoan Kiem and great restaurants (Halos, Little India, etc.). Rooms look great and staffs are friendly. However there were several issues during my stay: (a) Agoda booking problem, (b) small roaches in the room, (c) power shutting off early in the morning.
Data recenzji: 26 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Viet – Wietnam
Podróż w większej grupie
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 2. Miesiąc pobytu: maj 2016
My review
Staff and location are excellent. The room is little, TV is not working.
Data recenzji: 25 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Yin – Malezja
Podróż w większej grupie
Apartament rodzinny wersja Deluxe z widokiem na miasto (4 osoby dorosłe)
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Decent Place
Everything just perfectly fine except there is some bad odor in the toilet.
Data recenzji: 23 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Bui – Wietnam
Rodziny ze starszymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
Nice -
Nice place and really friendly staffs :--)
Data recenzji: 16 maja 2016
Jeden podróżujący uznał tę recenzję za przydatną. Zgadzasz się z nim?

Johanna – Namibia
Podróżujący służbowo
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 7. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Good
Really enjoyed my stay there
Data recenzji: 06 maja 2016
Jeden podróżujący uznał tę recenzję za przydatną. Zgadzasz się z nim?

viet – Wietnam
Indywidualni podróżujący
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 3. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Location good
Should have breakfast inside Hotel
Data recenzji: 05 maja 2016
Jeden podróżujący uznał tę recenzję za przydatną. Zgadzasz się z nim?

bin – Wietnam
Podróż z partnerem
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: maj 2016
The best hotel in Hanoi Old-Quarter
Fantastic hotel and amazing customer service. We got nice room, clean and beautiful. Staff funny, friendly and like chatting with us. I and my boy friend were invited the Vietnamese Tangyuan. We love this hotel and all staff.
Data recenzji: 05 maja 2016
Jeden podróżujący uznał tę recenzję za przydatną. Zgadzasz się z nim?

mandeep – Wietnam
Rodziny z małymi dziećmi
Pokój o podwyższonym standardzie
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Satisfactory
Satisfactory
Data recenzji: 03 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?

Ziqin – Singapur
Rodziny z małymi dziećmi
Deluxe
Nocy pobytu: 1. Miesiąc pobytu: kwiecień 2016
Value for money
i had a deluxe room, huge space. there's a baskin robins across the street. staff was great.
Data recenzji: 03 maja 2016
Czy uważasz, że ta recenzja jest przydatna?


1

Wybierz swój program lojalnościowy

Kliknij PointsMAX na górze strony i wybieraj spośród dostępnych programów lojalnościowych linii lotniczych.

2

Wybierz pokój, dla którego przyznane będą punkty

  • Free Wi-Fi
  • Popular! 61 travelers are considering this property right now
  • Otrzymaj nawet do 4900 punktów

Przy każdym pokoju, którego dotyczy promocja, zobaczysz sumę przyznawanych punktów.

3

Zaloguj się i zdobywaj punkty!

  • Numer członkowski programu
  • Nie będę nocować w żadnym z rezerwowanych przeze mnie pokojów. Dokonuję rezerwacji dla innej osoby.

Przy rezerwacji podaj swój numer członkowski w wybranym programie. Po wymeldowaniu punkty zostaną przekazane na Twoje konto. To takie proste!

Zacznij tutaj i wybierz swój preferowany program: